bimucize Masalmom_ bence 21 veya 22.haftalar daha uygun şuan bebek küçük olduğu için bazen doktor net değerlendiremiyorlar
aysblz zelis_6034 özele gidiyorum bende daha almadım randevu yarın alacağım ama doktor 1 hafta sonraya verirler randevuyu demişti
tugcenurgode tortillam_ canım İstanbul’da mı hep bakıyorum 1,5 aydır randevu kovalıyorum asla bulamıyorum yaaa çok mdum düştü
tugcenurgode tortillam_ inan hiçbir hastanede yok neresi olsa gideceğim İstanbul’un o derece düşün ama yok
elifzeyne tugcenurgode ilk önce doktora gidin detaylı ultrason yaptırmak istiyorum diyin yeşil alan açıyorlar 1 2 gün sonrasında aile hekimine gidin randevu bulamıyorum siz bakabilir misiniz derseniz ayarlarlar
tugcenurgode elifzeyne yeşil alan açıldı kadın hastalıklarında ama ben hep gece kontrol ediyorum acaba yanlış saate mi bakıyorum
tortillam_ tugcenurgode bugün dediğim gibi 10:00-10:30 saatleri arası 5 dakika da bir bakın. İnşallah bulursunuz
tortillam_ tugcenurgode ben buldum şuan da Anadolu yakası hep. Bide detaylı ultrason yapılmamaktadır diyor. Riskli gebeler için diyor. 15 gün sonraya hep biter hemen