mucizem_26 Selim_Alparslan ahahah evet teyzesi 🥹🥹🥰 ayy 🥹 ben de tam beslenmeyle alakalı birşey paylaştım ahahah
Ceku256 Selim_Alparslan Yaa çok heyecanlı 🥰 İnşallah hep başarılarını görürsün evlatlarının. kuzum Selim ve Alparslan arasında kaç yaş fark var.
Selim_Alparslan Ceku256 6 buçuk yaş var aşkım🥰 İnşallah sende görürsün kuzum amin 🤲 çok heyecanlı oluyormuş 1.sınıf🙂
Selim_Alparslan myangelson İllaki kullanmak zorunda kalıyoruz kuzum çünkü bir kişi daha var ve yediklerimizden vitaminlerin hepsini aynı anda alamıyoruz 🙃
saziment Selim_Alparslan 12.haftaya kadar folik asit kullandım şimdi 18.haftadayım 12den sonra multivitamine başladık
nurellaaa__ Selim_Alparslan valla bacım artık çok geç muhtemelen bir hafta içinde doğuma alınacağım kızımda da böyleydim kan taktılar damardan
Selim_Alparslan Ceku256 Hayır canım çok rahatım çok şükür biri okuldayken diğeri ile cok rahat ilgileniyorum 🙂
minikanne123_ damla644 yok hayır ama doktor tavsiyesiyle siz kullanın kişiden kişiye farklılık gösterebilir
gizemli00 Selim_Alparslan bunları biz kafamıza göre almıyoruz ki doktorunuz değerlerinize göre veriyor yani
damla644 minikanne123_ doktorum yazmıştı bana da ilacı da ama mide bulantısı yaptı bende baya şimdi yutamıyorum
nuriyegcl Selim_Alparslan 16. Haftaya kadar folidoce folik asit kullandım sonrasında ocean mummy multivitamin magnezyum ve d-vitle devam ettim ocean takviyeleri güzel ben memnundum
clementine16 Selim_Alparslan ilk 3 ay folik asit ve folik asit içeren gebe vitamini karışık kullandım mide bulantıma göre ve d vitamini Sonra hepsine başladım gebelik vitamini Magnezyum D vitamini Omega 3 Demir ilacı
minikanne123_ damla644 bende feramet değil ama decavit mide bulantısı yapıyor içmek istemiyorum diye bir süredir kullanmayı bıraktım inşallah bir zararı yoktur bebeğe