momrose Helenaaa maşallah 😇 bende de gaz sıkışması çok özellikle sabah uyandığım da , doktorum yoğurt kefir önerdi
mdc0860 momrose benim de sabah gazıma gece içtiğim magnezyum iyi geliyor Ama gun icinde olusan gazımı çıkaramıyorum 😒🙈 o da aksama doğru agrı yapıyo malesef kabızlık da cabası
momrose mdc0860 aynısı bende de var ayrıyeten magnezyum kullanmıyorum ama içtiğim multivitaminin içinde var, doktorum kefir veya yoğurt ye dedi
zelis_6034 salihaturky sizin ci siyet bellimi bana erkek dediler iki tane oglum var süpriz bir hamilelikti kız olur sanıyodum 🙄
salihaturky zelis_6034 evet ya bende kız istiyordum kızım kız kardeş olsun diye erkek olucak nasipse bir kızım bir oğlum var bu üçüncü benimde
esratlaras zelis_6034 selamm 3. erkek annesi adayı olarak bende kız istedigim icin hamile kaldim oglum 11. haftadan merhaba dedi 17. haftadayiz erkek kesinlesti 😄
momrose salihaturky merhaba ben size şunu soracaktım haraketleri her gün düzenli mi hissediyorsunuz yoksa araya gün giriyor mu
salihaturky momrose tatlı hiç yemezdim yedim zaman hissediyorum genelde bir kaç haftadır yiyorum çikolatayı çikolata yedim zaman çok net hissediyorum
alynbsn momrose merhaba henüz hareket hissetmiyorum cinsiyeti öğrenmeme 5 gün kaldı ona göre alışveriş yapacam bakalım doktorun tahmini doğru çıkacak mı 😅
zelis_6034 esratlaras kader ya benim hiç beklemedgm anda geldi belkide kızdr diye sevindm ama oda erkek şimdi 4 yaparsn bir kizin olsun diyolarda noo 🫣😅
ennieminnie Merhaba kizlar ben de bugun 18 oldum , asiri halsizlik uykusuzluk var Bana 16 da erkek dedi doktor ama burda okuduklarimdan sonra emin olamadim 😂 detayliyi bekliyorum