pimpirikliana ysmncnr2023 Amin 🙏 hayırlısıyla olabilirim bende devlet beni çok oyaladı dün için gün verdi gittim yapmadılar laboratuvar dolu 20 Mayıs dediler mahvettiler beni dalga geçer gibi azarladılar filan özele gün aldım pazartesi yaptıracağım kısmetse hiç uğraşamam
ysmncnr2023 pimpirikliana canım yaptırdın mı bugun? Nasılsın nasıl oldun? Bana devlet hemen 2 gün sonraya gün verdi verdikleri günde de yaptılar. İstanbul’da çam sakura da yaptılar hatta
pimpirikliana ysmncnr2023 bugün yaptırdım canım sabah, işlem kısa sürdü hiç acımadı ama bebiş iyi midir diye içimde hep bi şüphe 😔şimdiye kadar iyiydim hafif kasık ağrım olmaya başladı sanki normal mi ki 🤷♀️senin nasıl geçmişti sürecin
ysmncnr2023 pimpirikliana o bebiş iyi mi şüphesi oluyor canım benim 5 gün oldu bende hala var. Hala iyi mi acaba diye düşünüyorum. İlk gün ağrım oldu benim de ama sonra hiç olmadı canım… İlk gün olması da normal ya sonuçta iğne girdi bir işlem oldu normal o canım
pimpirikliana ysmncnr2023 evet evet bencede normal bugün iyiyim şükür 🙏 şey sonuçlarımızda temiz gelse bi o zaman rahatlarız inşallah 🙏
ysmncnr2023 pimpirikliana inşallah canım inşallah sonucun geldiğinde bana da haber ver olur mu ❤ su sızıntısı kanama enfeksiyon olursa gelirsin dediler bana şu anlık birşeyim yok inşallah da olmaz
pimpirikliana ysmncnr2023 inşallah canım benimde şimdilik bişey yok inşallahta olmaz 🙏haber veririm sende bana haber ver 🙏güzel sonuçlar alalım inşallsh 🙏
pimpirikliana ysmncnr2023 canım benim ön sonucum çıktı rabbime binlerce şükür olsun ki temiz çıktı 🙏2-3 haftaya netleşecek iyice 🙏
ysmncnr2023 pimpirikliana aaaaaa özel hastahane diye demek ki erken çıktı çok sevindim hadi darısı başıma inşallah detaylı sonuçta temiz çikar
pimpirikliana ysmncnr2023 Allah razı olsun canım benim inşallah diğer sonuçlarımızda temiz çıkar 🙏seninde en kısa sürede temiz çıkar inşallah 🙏
ysmncnr2023 pimpirikliana ön sonucum bugun açıklandı şükürler olsun ki temiz çıktı normal çıktı diğer sonuç1 2 aya çıkar mış
pimpirikliana ysmncnr2023 oh çok şükür gözünaydın canım 🙏diğer sonuçlarımızda temiz çıkar inşallah bi rahatlarız 🙏