aysegulk07 stres süsün sütünüzü kötü anlamda etkiler elinizden gelenin fazlasını yapıyorsunuz emin olun bol bol emzirmek uyandırmaya çalışmak vs işte herşeyi yapıyorsunuz. 2 saatte değild ebir saatte bir emzirin. Sütünüzü tam boşaltamıyordur emzirdikten sınra mutlaka sağım yapın. Ön sütü alıp devamını uyuduğu için alamıyordur bu da kilo alımını durdurur farzetn ki sadece su içiyor . Oğlum 2 ay 10 günlükken sarılık son buldu . 0 rh pozitif kan grubumuz eşimle aynı. Hastane de yattık 4 kes ışık aldı ama ilk bebek kim ne derse o yapılıyor doktor bakamıyorsun bile dedi çok ağladım çok üzüldüm insan kendi canına bakmaz mı. Malesef böyle vicdandan nasibini almamış doktorlarımız var. Sonra emzirme danışmanlığı aldım sarılık için de gerçekten sık sık emzirdim mama verdim sütümü sağdım şırıngayla verdim ki erken doğmuştu emme refleksi yoktu çenesini hareket ettire ettire ilk ay kilo almadı sonra işte bi derin nefes aldım evime gitmek istiyorum dedim annemdeydim online eğitim aldım 2 ayın sonunda kilo aldı sarılık da 2 ay 10. Gün de son buldu. Ha bu arada güneşin en çok olduğu yerde ellerini bacaklarını vs açın güneş alsın çok işe yaradı bizde ve yatarken de sarı ışık yarım saat bi saat yaklaştırdım yüzüne emzirme danışmanımız tavsiye etmişti. Ben en çok güneşlendirme de fayda gördüm hem hareketlendi. İlk 10 gün biraz daha tehlikeli ama sonrası beyin etkilemiyor sizin de korkunuz olmasın olumsuzlukları bi kenara bırakın sütünüzü etkileyecek şeyleri düşünmeyin. Geçmeyecek sanıyor insan ama geçiyor inanın