blackeagle Btldrcn ben 15 gün kullandım biraktim canım zaten tarifinde 15 gün kullanman lazım adet olmayi bekledim olmadim
Btldrcn Seherrrrr canım 1 hafta önce başladım ama yumurtlama döneminde içmeyin diyorlar bıraktım içmeyi sonra devam etmeli miyim ?
Seherrrrr Btldrcn ben birakmamistim 15 devamli icmidtim yumurtlamada da iciyordum tekrardan baslama bence kuzum
blackeagle SecilM pardon yanlıs oldu sogan suyu kürü bitti adet oldum evet sonra üzerine birkaç kez ilişki yaşadım hamile kaldım öbür ay
SecilM blackeagle anladım. Soğan kürü adeti söküp temizliyor herhalde, diğer ay da hamilelik oluyor. Benim de 2 gün var adetime, soğn kürü yaptım bekliyorum. İnşallah adet olursam ben de öbür ay hamile kalabilirim. Hayırlısı
Yazananne Btldrcn yeterli olur yani Allahın izniyle soğan kürünü ben de araştırmıştım ve hamile kalmak istiyorsan çok fazla önermiyorlar aslında çünkü dediğim gibi söktürücü özelliği var daha çok rahmi temizlemek için ayda bir falan öneriyorlardı o da yumurtlama zamanında sonra ben de adet günümden bir kaç önce yapmıştım sonrasında da çok şükür hamile kaldım
Yazananne Yazananne iki gün sabah yaptım sonra adet olunca bıraktım sonra yumurtlama gününü takip ettik ve sonuç çok güzel çok şükür 35 haftalık hamileyim
Btldrcn Yazananne yaa çok güzel bir duygu allahım biz isteyen herkese yaşatsın sağlıcakla alın kucağınıza 🙏🏻
Yazananne Btldrcn yeni aklıma geldi incir kürünü denediniz mi onun da baya etkili olduğunu duymuştum ben yapmadım ama görümcem yaptım demişti ve folik asit alıyor musunuz bunların da gebeliğe etkisi büyük aklınızda bulunsun
Btldrcn Yazananne evet folik asit 5 aydır kullanıyorum bende kararsız kaldım soğan mı incir mi diye önce soğanı denemek istedim ona da bakacağım aklımda çok sağolun
Yazananne https://m.mavikadin.com/ibrahim-saracoglu-incir-havuc-kuru-yumurtaliklari-calistiran-bitkiler burada ibrahim saraçoğlunun incir ve havuç kürü var dene istersen
Dilber63 Selam cnm bnm adetım bıtelı 4gun oluyo bnde sogan kuru denemek ıstıyorum bu konuda bana bılgı werırmısınız bugun ovulasyon testınede baslıycam
Btldrcn Dilber63 merhaba canım ben adet bitimninden 4 gün sonra hem soğan kürüne hem ovülasyon testine başladım işin gereği testi akşam 6 gibi yaptım hemen sonra da soğan suyu içtim adetten itibaren 14.gün yumurtlamayı gördüm o dönemde sığan suyunu bıraktım ne kadar doğru uygulama oldu bilmiyorum ama inşallah güzel sonuçlar alırız 🙏🏻
Btldrcn Dilber63 1 buçuk hazır suyu kaynat canım açık kahve soğanın ilk kat kabuğunu al 4e böl 5 Dk kaynat ılık olarak canım
Dilber63 Btldrcn sımdı bn aulasyon testını 12ıle 3arası yapmayı dusunuyorum ovulasyon testınden oncemı sonramı bu kuru kulancam cnm cıft cıgıyı yakalayıncamı bırakıcam ondan sonra kulanıcam mı pekı
Btldrcn Dilber63 testi yapmadan önce sıvı alınmayacağı için ben önce testi yapıyorum canım sonra suyu içiyorum yumurtlama zamanı bırakıyorsun içmeyi