rmy1 ciceki baş ağrıları gidip geliyor bende beni mahvetti bu baş ağrısı onun harici hiç bulantı yaşamadım çok iştahlıyım 5 kilo aldım 🤧😂
mervea211 ciceki iyi olmaya çalışıyoruz şimdiden mide yanmaları sola yatmaktan ağrımış bacaklar bol bol tuvalete koşmacalar falan zaman nasıl geçecek bilmiyorum 🤷♀️🌸🥰
mdc0860 ciceki midem yanıyor ve sağ kasıgım agrıyor ya 😒sertlesti sağ tarafım gaz diyorum ama anlamıyorum ki noluyor icerde 16-17yix
ciceki rmy1 ben gibisin baştan beri hiç bulantı çekmedim kusmadım da çok şükür ama ara ara baş ağrısı halsizlik oluyor 😅 oda geçer inşallah bizden kötüleri var yine şükür halimize
ciceki mervea211 ah ah evet tuvaleti sorma dışarı çıkmaya korkar oluyorum 14+3 deyim şu an hala öyle kusma bulantı baştan beri olmadı bende çok şükür ara ara halsizlik oluyor sadece inşallah senin geçer 😊
ciceki Kubra381 inşallah geçer canm ya herkes de aynı olmuyor belirtiler işde kimisi kötü oluyor geçer inşallah 😘
rmy1 Kubra381 benim bi 20 gün sürdü hiç geçmeden hayatım mahvoldu resmen o kadar kötüydü ki geçmişti ne güzel şimdi tekrar başladı hayat kalitem sıfır oluyor cidden
ciceki bulut_cm ben 14+3 deyim şu an 1 kilo almışım sadece benimde iştahım yerinde ama çok yiyemiyorum önceden beri öyle
gmzbournemout Mide bulantılarım azaldı şükür yemekleri rahat yiyebiliyorum ama diş ağrım başladı şimdi de bitmiyor hamilelik etkileri 🙈🙈
ciceki gmzbournemout geçmiş olsun canım herkes te farklı farklı etkiler oluyor demekki geçer inşallah 🙂
Dilo16 gmzbournemout Benim de kaç yıllık diş dolgum bu hafta düştü 😀 ağrı yapacak diye korkuyorum geçici dolgu taktıracağım sanırım ama bakalım doktoruma sorayım da. 14+4 benim🥹🥰
muallime21 ciceki ciceki gaz ve kabızlık dışında iyiyim şükür, miğde bulantım azaldı şükür, bundan önceki süreçte beş kilo verdim , miğdem çok kötüydü aşırı bulantı ve kusma vardı , bir de arada gelen şiddetli baş ağrılarım olmaya başladı