Mlssa Deletedmom308 hahahah🤣 Sağlıkla kucağına al inşallah canım🙏🏻💗 en kısa zamanda isim bulman dileğiyle😄💗
Mlssa Mervenin Aslında özellkle değil ama birini sevsem diğerinde aklım kaldığından böyle oldu çift 🙈
Mervenin Mlssa 😄 ben şöyle düşünerek sevmiyorum aslında çift isim özellikle kız bebeklerde ilerde evlenince hem kızlık soyadı hem eşinin soyadını kullanmak şsteye bilir ozamnda çift isim çift soyad çok uzun ispanyol ismsmi gibi oluyo😅
Polo Mlssa sadece özge :) Şu saydığın isimleri şu son iki senedr herkessss koyuyo :) Adaşı olacak. Ama özge ismi hiç yok 😀 kızım olsa özge koyardım. Hem farklı hem güzel
Mlssa Mervenin hahah aa bak bunu hiç düşünmemiştim🤣 iyi fikir mutlaka değerlendiricm öyle isim koyucam cnm teşekkürler 🙏🏻😄
Elifsph Mlssa bence masal çünkü ben kızım olursa masal berre koymayı düşünüyorum tabi bizim ufaklık daha göstermedi ama nasip tabi ama masal çok güzel bir isim😊❤
HayalYaren Mlssa yaa bizde masalla derin ismini düşündük bide defneyle Zeynep war🙂 çocuk doğcak nerdeyse daha tam isim belli değil😃
Mlssa Lavanta01 inci yi düşündüm eşim yok ben beğnmem yok sevmedim her isme bir kulp bulmakta ustadır:)))
Nursemomm Deletedmom308 bende haftaiçi gidicem eminönüne de bu harfler falan ne tarafta canm eminönünde