maco61 Kızlar Duanıza ihtiyacım var. 2. Gebelik ama korkuyorum paniğim. İlk doğum özelde oldu sezeryan şimdi devlette olacak. Sonda takmaları beni korkutuyor karna bastırmada korkutuyor. Mersin şehir hastanesinde olacagım doğumu🥺 yarın doğum yapacak varmı benimle bilikte? Lütfen dua edin bana kolay güzel geçsin
maco61 maco61 27 Nisanda oğluma kavuşacagım. Kızımı arkada bırakmakda çok zor ağlıyorum 4 yaşında kızım🥺🥺🥺🥺
Zeyneplemutluluk maco61 allah yardımcın olsun canım aynı şekilde 4 yaşında benim kızım da 2 ay sonra bende nasip olursa sezeryan olarak doğum yapacağım. İyi düşün iyi olsun kızınıza da aileniz bakacak sonuçta gözünüz arkada kalmaz her anne bunu yaşıyor ama diğer evladımız için bırakmak zorundayız sonrası güzel olacak sağlıklı kolay doğumlar dilerim
hdinler maco61 yarın sabah benimde doğumum olacak Allahın izniyle ilk gebeliğim tecrübesizim Allah’a sığındım bende dua eder dua beklerim 🌸
smglyrk Allah yardımcın olsun canım benim bende Salı günü gircem inşallah forum yaşamda olacak benimde ama yine de korkularım var özelde şehirde aynı tedirginlik oluyor 🥹
maco61 smglyrk ya özelin davranışları daha iyi Şehirden. Bühçem bu sefer el vermedi bana ğahalı geliyor aslında yoksa özeli düşündümde. Ayy yaa Allah ikimizide bir nefeste kurtaraın🥺
maco61 zelih8a8wa normal doğumda takılmıyor. Ama sezeryanda takılıyo. Kızımda özelde uyuşturuldukda sonra takılmıştı. Ama şehir odada uyuşturmadan takıyomuş🤦🏻♀️ bu beni korkutuyo
nurellaaa__ maco61 sonda ağrısından korkma yaa öyle öldüm bittim bir ağrısı Yok biranda takıyorlar ne oldu ne bitti çok anlamıyorsun bile benim ilk doğumum özel hastanede olmasına rağmen acil sezeryene alındığım için beni tamamen ameliyata önceden hazırladılar sondayi da ameliyat öncesi taktılar
pervuzz maco61 benimde 30 Nisan da doğumum var. İlk doğumum olucak 😍 karna bastırma olayı herkeste olmuyormuş sanırım. Kanama durumunuza göre oluyormuş. Lütfen kötü düşünmeyin. Sondayı bi arkadaşım geçen ay doğum yaptı uyuşmadan takmışlar hiç acımadı hissetmedim bile demişti.
maco61 pervuzz ayy inşallah ya sizede kolay ve sağlıklı bir doğum diliyorum🤲 bebeklerimiz sağlıkla doğsun bizlerde acısı hemen geçerde kolayca evimize döneriz.
pervuzz maco61 biz kadın olarak çok güçlüyüz zaten herşeyin üstesinden geliriz. Devlet diye korkmayın her devlet hastanesi bir değil. Allah sizi doğumuzda iyi insanlarla karşılaştırsın. Her acı geçici. Buda geçicek. Yeter ki bebeklerimize sağlıkla kavuşalım 💕 Sizinde doğumunuz su gibi geçer inşallah
semahayall maco61 yaaa bu zamana kadar nerelerdeydin sen , bende Mersin şehir hastanesinde olacağım ama benim daha var , lütfen süreci yazar mısın doğum sonrasında , inşallah kolaylıkla geçer , doktorun kim , kaçıncı doğumun
maco61 semahayall eğer doğum stresiyle acıaıyla unutabilirima am sen bana yaz anlatırım süreci😘 Doktorum Ramazan ali kılıç 2. Doğum ilki akademide oldu güzel geçtide bu develet olunca korkuyom işte. 3 4 doktora gittim en iyisi buydu
semahayall maco61 yaa yazarım mutlaka , benim ilki başka şehirde bir özel hastane olmuştu , sıkıntılıydı , bu sefer buradayız bakalım , benimki derya hoca mükemmel bir insan , inşallah kolay kolay ve acısız doğururuz ya 🤲🏻