littlebabyyy Alttan kan akışına bakıyorlar, kanama varmı yokmu yoksa ebe biraz Alttan kontrol edip kanamanın gelmesini sağlıyor.
42havvanur semahayall benim karnima falan basmadilar hic. Ameliyattan ciktintan sonra kum torbasi gibi buz torbasi gibi bisey koydular karnima bunu kaldirma karnindan dediler bikac saat kaldi sonra aldilar. Rahmin kendine gelmesi icin demislerdi.
MommyToBee_ semahayall ilk saatlerde kanama kontrollerini yapmaları gerekiyor o sırada kan akıtmak içim bastırıyorlar. Ama canım çıktı travma oldu gibi bir şey değil yani tabi can yakıyor ama kalıcı değil. Anestezi etkisi geçtiğinde gelmediler hiç
kacerent semahayall merhaba sonda takarken ameliyathanede takmışlar hiç hissetmedim bu sebeple ayrıca benim karnıma bastırmadılar her hastanede aynı olmuyor sanırım sondayı çıkartırlarken de çok acıyacak diye korktum ama acı hissetmedim açıkcası Doğumdan 4 5 saat sonra odaya gelip çıkardılar sonra ayağa kaldırıp hemşirelerle birlikte yürüyüş yaptım hatta ben korktuğum için eşim yanımda kalsın çok acıyormuş filan derken hemşire o sırada çıkartmış bile öyle söyleyeyim umarım her şey hayal ettiğinizden daha kolay geçer :)
ilkgozagrimhavinim semahayall ablamın uyuşukken bastırmışlar. Benim geçtikten sonra bastırdılar. Ve ben hayatımda öyle bir acı hatırlamıyorum. Hemşireye tekme atacaktım neredeyse refleksle. Bukez söyleyeceğim peşin peşin. Uyuşukken gelin bastırın diye.
ilkgozagrimhavinim daisymom_99 benimde soktu. Kanamayı başlatmak için yapıyorlar. Kan gelsin diye. Bana böyle açıklamıştı. Bastırdı önce bikaç defa. Ben tepki gösterince ozaman elimi sokmam gerek dedi ve soktu 🤦🏼♀️
daisymom_99 ilkgozagrimhavinim ya ben 2 kez spinal sezeryan oldum 2sinde de bastırma işlemi olmadı neden acaba ?
Arenn mucizem2409 ameliyat sirasinda bisey yasamadim tamamen uyusuk oldugumdan dolayi ama amleiyathanenin ic kapisinda beni uyandirdiklarinda tarif edilemez bir aciyla uyandim cok bagirdim agladim yani dikis yerime utu basiyorlarmis gibu bi aciydi odaya ciktiktan sonra yari baygin yari uyanik oluyordum bebegimi emzirdigimi bile hatirlamiyorum ogun nasil gecti bilmiyorum . ayaga kalkarken iki kere bayildim biturlu ayaga kalkamadim tansiyonum dustu yani bilmiyorum gercekten genel anestezi benim icin cok pismanlikti , ama spinal gercekten cok rahatti suan hamileyim yine spinal yapicam
semahayall Arenn yaa gerçekten miii , valla bu sefer tek temennim rahat bir doğum geçirmek , kendimi de öyle hazırlıyorum prsikolojik olarak , ilkinde çok çektim çünkü
tupbeybi semahayall spinal + epidural kombine olmuştum, bacaklarım falan çok hızlı açıldı uyuşukluk geçti ama epidural takılı olunca yine ağrı hissedilmiyordu
annekiz6141 semahayall uyusukken yaptılar bana hatta odaya gıderken kum torbası vardı karnımda onu da elımı öyle karnıma koyduğumda farketmiştim o zaman 😂😂😂
gizemli00 semahayall biraz uyuşukdu benimki ama abooovvv öbür dünyaya guttim geldim valla aklıma geldikçe son üç ay kaldı ne halt yicem bilmiyorum
ilkgozagrimhavinim daisymom_99 sanırım herkese yapmamışlar. Buradan okuduğum kadarıyla. İnan bastırmamaları daha iyi🤦🏼♀️ belki sizin kanama direk başlamıştır gerek duyulmamıştır
gizemli00 daisymom_99 normal dikiş değildi ki benimki lazerle dikmişlerdi ama asıl amaçları içerdeki pis kanın dışarı çıkması için yapılıyormuş birde normalde cokmuyorlar kum torbası koyan hastaneler bile varmış
umaymay semahayall ben ne zaman uyuşukluk bitti hatırlamıyorum desem😂 ama çocuk doğar doğmaz asla bir daha bir ağrım olmadı desem? Ben spiral normal doğum yaptım bu arada epidural