semahayall Spiralden sonra ilk 3-4 saat uyuşukluk devam ediyormuş ya , uyuşukluk devam ederken mi gelip karnınıza bastırdılar yoksa uyuşukluk geçtikten sonra mı
decembermum semahayall valla üç dört saat sürmüyor ben odaya geçtim hemşire geldi alttan elini soktu üstten bastırdı ölüyorum dediğim andı
semahayall Arenn ay içim rahatladı ya , benim ilki genel anesteziliydi , yani doğumdan çıkar çıkmaz bütün acılar geldi zaten , üstüne bir de 2 sefer karnıma bastırılınca bir gittim geldim vallahi
semahayall decembermum spinal sezeryan olduğunuza emin misiniz ? Alttan el sokmayı ilk defa duydum sezeryan sonrası
ilkgozagrimhavinim daisymom_99 benimde soktu. Kanamayı başlatmak için yapıyorlar. Kan gelsin diye. Bana böyle açıklamıştı. Bastırdı önce bikaç defa. Ben tepki gösterince ozaman elimi sokmam gerek dedi ve soktu 🤦🏼♀️
1cey semahayall ben o kadar yoktum ki bu bölümü hiç hatırlamıyorum bu bastırma durumunu ya 😅 2. Sezeryanda göreceğim artık
Arenn semahayall benimde ilk dogumum genel anesteziliydi ayni dedigin gibi oldu cok fenaydi , ikincisinde spinal yaptim cok rahatti hic sorun yasamadim bence genel anestezi bir travma :/
maco61 semahayall bende pazartesi 2. Sezeryan olacagım. İlkinde sonda hiç hissetöedim özelde yaptım ama bastırdılar canımdan can gitti. Şuan sonda ve bastırmadan acayip koruyorum 🥺🥺 son 1 gün kaldı Allahımmm yardımcım olsun inşallah kolay geçer ve hiçbişey hissetmem amin
semahayall maco61 ayyy inşalah çok kolay geçer 🤲🏻 spinal uyuşukluğu varken bastırmadılar o zaman , uyuşukluk geçtikten sonra mı bastırdılar
emne54 Merhaba. Bende 2 sezeryan yaptim. Sali günü 3. Sezeryanim var. Uyusukluk gecmeden ufak bir temizleme hareketi yapiyolar inaninn bir ozel bolge agdasi kadar acımıyor sadece psikolojik birsey. Kasmayin hic rahat olun bu tür seyler icin hic stres olmayin hepsi geçici. Bu sekilde dusunurseniz sureciniz cok daha kolay ve hayirli gecer. Ben 3. Kez yasicam ve basima neler gelecek hepsini biliyorum. Korkmak surecimde hic birseyi degistirmicek dahada gereksiz stres yapmaniza sebep olur. 🙏😌
maco61 semahayall amin inşallah. Yani aslında ayaklarımı hissetmiyordum zaten sezeryandan çıkarken 4 5 saat sadece yatıyosun geçmiyo uyuşukluk. Hemen odaya gelir gelmez 1 saate sondahı çıkartı onu hiç Hissetmedim somra bastırdı. Ama o çok acıdı🥺
maco61 semahayall ya bi de olaya şöyle bak herkesin bünyesi farklı herkesin doğumu farklı. Ben çok acı çekerim ama sen çekmezsinn o yüzden kötü şeyleri dinleme ben dinledim izledim okudum inan sanaki ilk doğumum kadar korkuyom. Belki Aksi olack bunda hiç Hissetmiyecegim bakalım bi. Bide devlette sondayı uyuşturmadan takıyorlarmış mesela ben çok korkuyorum buna
semahayall Arenn yaa gerçekten miii , valla bu sefer tek temennim rahat bir doğum geçirmek , kendimi de öyle hazırlıyorum prsikolojik olarak , ilkinde çok çektim çünkü
momyflow semahayall hiçbi şey hissetmedim ne sondada ne bastırdıklarında ama burda okudukların etkilemesin seni çok korkarak girdim ben doğuma herkes çok acıdı inanılmaz bişeydi vs yazıyodu hiç korktuğum gibi olmadı herkesin acı eşiği farklı