havva_5 ceyce iğne etkisini merak edip bugün test yaptım ben kuruma çizgisi dahi yoktu öyle net negatif gördüm. 17 nisanda ovitrelle vurulmuştum, bugün yaptım testi de. Herkesin vücudunda farklı zamanlarda atılıyo bence bu iğne. Adetime de 7 gün kaldı gündüz bişiyim yoktu pek ama iki saattir karın ağrısından kıvranıyorum yine olmadı sanırım. Bence adet gününüzü bekleyin gecikme vs olursa direkt kan verin.
stalas ceyce evet bende iğne etkisinden pozitif çıkar test yapmayın diye yazılanları okumuştum ama insan duramıyor yapmıştım dediğim gibi oldu herkesin vücudu farklı. Geç döllenme olmuş hatta bende bugün doktora gittim adet tarihime göre 5+4 olması gerekirken 4+6 yım şu anda kalp atışını bile duymadım. Ama tabi her ihtimale kendinizi hazırlayın belki vardır ama belki de gerçekten yoktur. Hazırlıklı olmakta fayda var 🥰
havva_5 ceyce valla hiç bilmiyorum 17 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum adetle saydığımda 9.günümdü. 18-19 nisan akıntım oldu, testim olmadığı için takip edemedim bilemiyorum o yüzden ☺️ bat da 5 mayıs iki gündür regl olacakmışım gibi ağrılarım var gerçi benim her ay böyle oluyo o yüzden yine umutsuzluğa kapıldım
ceyce stalas ama çok değil ara ara sol kasık ağrısı bacağıma vuruyo 😔 ama nadir dpo 6 dayım daha bilmiyorum çok stresliyim
ceyce ceyce bu arada benim akıntım olmadı iğne Vuruldum Salı günü cuma günü hastaneye gidip baktık doktora çatlamış
havva_5 ceyce inşallah ben ağrılarıma bakarak regl olacağımı düşünüyorum yine bu üçüncü iğne deneyimim grçen ay çok büyüdü yumrtam 25 mm oldu kist oldu. İnşallah güzel sonuçlar alırız
havva_5 ceyce olabilir tabi belki de yumurtlama akıntısıydı benimki çünkü sonrası gelmedi zaten bi tek o günlerde akıntı oluyo o da çok az
ceyce havva_5 İnşallah canım Rabbim herkesin gönlüne göre versin kimsenin kucağı Boş kalmasın hamile kalırsın ya da kalmazsın haber verir misin
havva_5 ceyce tekrar merhaba, her iki durum için de haber verir misin demiştiniz, az önce regl oldum, bu ay da olmadı. ☺️ Artık her şeyi kafadan atıp tüp bebek sürecine geçmek daha iyi olacak sanırım