nightbiird ciceki ben henüz 11. Haftaya bugün girdim en son 7 haftalıkken gitmiştim bunda da 12 gibi gitmeyi düşünüyorum bakalım 🥰bir de sizin doktorunuz istanbulda mı acaba?😅
nightbiird efnanmoms maşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah sizin bebişin cinsiyeti neydi?☺️
nightbiird Iremm2611 ne kadar güzel maşallah kızları genelde en erken bu haftalarda öğreniyorlar sanırım 🥰
mehmetselimannesi nightbiird ben12+5 te devlet hastanesinde öğrendim isterseniz fetal dna testi yaparak da erken öğrenebilirsin
nightbiird mehmetselimannesi evet doktorum 12. Haftada yaptırabilirsin dedi fetal dna yı. maşallah sizde gayet güzel öğrenmişsiniz erkek miydi sizin?🥰
gonci8 Ben 11. Haftamda gittim. Şuanlık erken ama kıza benzettim dedi doktorum. İlerleyen zamanlarda bir süpriz çıkar mı bakacağızz😅
nightbiird efnanmoms maşallah ne güzel bir kız bir erkek bende bir oğlum var bir oğlum daha olsun istiyorum bakalım sağlıklı olsun da 🥰
mery5898 nightbiird net olsun diye bilerek özelde 17+3 de öğrendim ama 12 de tahmin edip 14 de özelde net söyleyen doktorlar var devlette olsa özel de olsa bazen karıştırabiliyorlar çok erken öğrenmek de iyi değil ya.🙈