nightbiird Bebeğin cinsiyetini en erken ne zaman öğrenebiliriz acaba ya aşırı merak ediyorum günlerde geçmiyor sanki..😅🌸
mervekalkann nightbiird evdeki hesap çarşıya her zaman uymayabiliyor malesef oğlumu 21+2 de anca öğrenebilmiştim pozisyon vermemişti.
mutl nightbiird 11 haftalıkken oğlumu öğrendim şimdi tekrar hamileyim 11+3 günlük bunu ne zaman öğrenirim bilmiyorum
byznrgkcn Ben 17.haftada özele giderek öğrendim, devlette söylemiyorlar genelde uzatıyorlar, öğrenmek istiyorsan direkt özele git 13-14-15te söyleniyor özellerde diye biliyorum
nightbiird byznrgkcn çok teşekkür ederim ben de özele gidiyorum sizin de hayırlı olsun sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız inşallah🤲cinsiyeti ne çıktı sizin?🥰
nightbiird leefamily ben de iyi bir doktor arayışındayım..hangi doktora gidiyorsunuz memnun musunuz peki?🥹
minikmucizem26 nightbiird 15 ci haftada doktorum kesin soylemsti 22 haftada detaylita girdim oda teyit etti :) şuan 24 haftalik oldum nasipse oğlum olucak
nightbiird minikmucizem26 ayy ne kadar güzel 24 haftalık olmuşsunuz inşallah sağlıklı bir şekilde alırsınız kucağınıza bebişinizi kolay doğumlar diliyorum..😍💐
ciceki nightbiird 11 haftalıkken yüzde 80 erkek dedi doktorum 12 haftalıkken de tekrar erkek dedi değişmedi yani şu an da yine erkek 🥰
nightbiird ciceki evet hep erkekler anneleri erkenden öğrenmiş ya ne kadar güzel öğrenmişsiniz maşallah ☺️