tugbatugbat 24+4 haftalık hamileyim ve bebek biraz aşağı da bazen yürürken zorlanıyorum bugün de annemle konuşurken annem şey dedi ayaklarını duvara yasla biraz yukarda dursun ayaklarım yoksa bebek doğduğunda yürüyemez dedi kafam bulandı iyice
damlasv tugbatugbat bebek aşağıda yukarıda diye tıbbi bir terim yok rahim ağzı uzunluğunuz önemli 4 cm üstüyse bir sorun yok kısalık varsa sorun olabilir karnınız aşağıda olması normal benim de erkek 28. Haftadayım hala aşağıda duruyor
ipeksyy tugbatugbat benimde aşağıda aynı şekilde yürürken çabuk yoruluyorum doktor 28. Haftaya kadar yukarı çıkabilir kontrol ederiz demişti başka yürümede sorun falan ilk defa duyuyorum
ozdemirayca tugbatugbat benim ilk zamandan beri aşağıda 33. Haftamdayım hala aynı sadece aşağıda olduğu için daha fazla baskı hissedip biraz fazla tuvalete gidebilirsiniz ve daha erken penguen gibi yürümeye başlıyorsunuz 🫠
annne_ Öyle birşey yok tabi ki de benimki 6 hafta komple aşağıda durdu doğdu ve yaşı gelince de yürüdü
tugbatugbat annne_ ayağımı yasladım duvara saatlerden beri böyleyim kafam karıştı cinsiyeti de erkek bu arada
bbberil damlasv bu gerçek mi? bugün doktora gittim kendi doktorum cok dolu diye baska birine gittim bana bebek aşağıda yukarı cıkmış olması lazımdı dedi :( o kadar üzüldüm ki? sizin doktorunuz normal mi dedi acaba tamamen
dilaa09 @tugbatugbat ben de 25+6 haftalık hamileyim 1 haftadır göbeğim aşağı indi . Otururken göbeğim bacaklarıma değiyor ve rahmimde baskı var . Perşembe günü doktora gittim kontrol etti sadece rahim ağzı uzunluğu bu süreçte önemli dedi . Bir de bebek aşağıda olduğu için rahme ve kasıklarda baskı fazla olur bunun dışında bir sıkıntı olmaz dedi . Siz de gönlünüzü ferah tutun 🤲🏻 Allahın izni ile sağlıcakla doğsun yavrularımız 💕