kbryzb edi_ hemde birebir aynısını kuzum hep farklı testler almaktan yapmaktan testlerden de midem bulandı artık 😅
beybimom_ kbryzb kbryzb bende aynı şekilde öğrendim hiç hesapta yokken sürekli regl sancılarım oluyodu kendi kendime hamilelik böyle bişey değildir heralde diyordum ramazandı hiç bulantım vs yoktu reglime 5 gün vardı gece bir anda aklıma geldi test yaptım belirgin iki çizgi gördüm şuan 9+5deyim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🌸🥲
kbryzb beybimom_ amin canım inşallah :) Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah :) ben daha gitmedim doktora 3-4 gün sonra gitmeyi düşünüyorum
edi_ beybimom_ yaa insanın ıcıne doğuyormus demekki benimde 4 gün varken aniden test yapmak içime doğdu inşallah sağ salim kucağımıza alırız :)
edi_ kbryzb eyvahh gecmıs olsun:) benim de 28 mart regl baslangıcı 3ü bitiş 5 ,8,11,12 günleri değerlendirdim ovülasyon takibiyle ve tutmus aslında ümitsizdim halen şaşkınım endişelerim sevincim korkularım mutlulugum hepsini aynı anda yasıyorum :)
kbryzb edi_ valla canım bende hala kendim için şaşkınım mutluluk korku heyecan hepsi var birde benim 19 aylık kızım var onun içinde endişelim korkularım var yetememe gibi çünkü bu gebelik gerçekten bizim için büyük bir sürpriz oldu diyebilirim :)
edi_ kbryzb ay resmen bu kadar olur bu ay ben de olursa olur olmazsa nasip dedim bıraktım kendimi yıpratıyordum cünkü
kbryzb edi_ valla kuzum bende kendimi yıpratıyordum hatta ben folik asit bile kullanmayı bırakmıştım 1-1 burçuk aydır kullanmayı kesmiştim
edi_ kbryzb olur haber edelim canım aynı süreçlerden geçiyoruz :) bu arada adet olcakmıs gibi karın kramp ağrılarım benim de oluyor bunlar gayet normal :)
kbryzb edi_ evet canım birde benim 19 aylık kızım olduğu için çok hareketli hiç durmuyor yerinde ee haliyle oda yoruyor beni inan ki sadece gece dinlenebiliyorum diyebilirim :)
beybimom_ edi_ gerçekten öyle daha önce doktora gittiğimde sebepsiz infertilite denmişti hgsden iki ay sonra hamile kaldım ramazan boyunca hiç dikkat etmedim ağır ev temizliği atlama zıplama herşeyi yapmıştım zaten yoktur diye ama sebepsiz aklıma gelmeye başlamıştı bayrama yakın ortalık hastalığına yakalandım gece kan ter içinde uyandığımda bir anda ben hamileyim dedim 😂 daha önceden alıp yapmaktan vazgeçtiğim testi gece 4 de yaptım ve iki çizgi sabah acilde kan verdim ve betam 192 çıktı anneler hissediyor gerçekten allah isteyen herkese nasip etsin 💕
Krnn1 edi_ yok ya bugün 2 kahve baya da çay içtim diğer gebeliğim olursa zaten otomatikmen kesilirim bunlardan 6. Haftadan sonra
Krnn1 kbryzb bebeklerin arası az olsa ayrı çok olsa ayrı dert benimde bebeğim varsa eğer şuan doğarsa arası 4yaş 3 ay olcak
kbryzb Krnn1 senin yine baya varmış canım valla bende diyorum en az bi 3 yaşına gelsin diye ama sürpriz oldu bizim içinde inşallah benimde bebiş vardır 🥺