kbryzb ayaznannesi evet canım ama günlerdir her yaptığım testte hep silik çıkıyor koyu çıkmıyor neden bilmiyorum
edi_ kbryzb kbryzb Öncelikle hayırlı olsun konu acıp testimi paylasayım derken sizin sohbetinize denk geldim ve aynı durumda olduğumuzu gördüm. Yumurtlama günümü ve öncelerini değerlendirdik. 12si yumurtlama günümdü 28i yani yarın regl günüm ben 4 gün kala aşırı halsizlik ve uyku halimden eczaneye gidip bir anda test aldım ve silik çizgi gördüm. Sonra inanamadım gidip tekrar test aldım ve farklı markalardan tam 8 tane test yaptım hepsinde silik gördüm henüz koyulaşma göremedim sizin gibi neden göremediğimi düşünmüştüm. bence henüz cok cok yeniyiz aklına kötü birşey getirme derim :) 5 aydır deniyorduk bu ayda olmaz diyordum ama oldu sükürler olsun
Krnn1 kbryzb ben şimdi baktım ilk testine fark var aslında. Birde bende ilk gördüğüm seninki gibi aşırı silikti sonraki yaptığımda biraz silikti öyşe beni tatmin edecek koyuluk olmadı 3 gün bekledim öyşe koyulaştı bekkle canım
isilaynil Cuma gunu bnm de boyleydi hemen doktora gittim kan testimde 400 cikti, pazar tekrer kan verdik 1183 e yukseldigini ogrendim. Umarim yakinda keseyi goruruz..
Krnn1 kbryzb aşko kan ver sen koyulaşma göremiyprsan. Birde sbah ilk idrarla yap kaö gün arayla yaptın bunu
kbryzb Krnn1 bebişim aslında benim günüm geçmemiş normalde adet günüm bugünmüş takvime baktım ben hep işaretliyordum olduğum günleri yani aslında benim yarın gecikmenin 1. Günüymüş
beybimom_ Bence silik çıktığı anda tekrar test yapmak yerine kan vermelisiniz beklemek ve ümitlenmek insanı çok yoruyor kanda çok düşük bile çıksa sayılıyor zaten
kbryzb beybimom_ aslında ben reglime 3-4 gün varken öğrenmişim gebelik olduğunu yarın gecikmenin 1. Günü olacak
beybimom_ kbryzb kbryzb bende aynı şekilde öğrendim hiç hesapta yokken sürekli regl sancılarım oluyodu kendi kendime hamilelik böyle bişey değildir heralde diyordum ramazandı hiç bulantım vs yoktu reglime 5 gün vardı gece bir anda aklıma geldi test yaptım belirgin iki çizgi gördüm şuan 9+5deyim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🌸🥲
Krnn1 kbryzb koyulaşır bende seninle aynı durumdaydım benimde 2 gün geçti birde benim adetten hemen sonra tuttuğu için daha koyu bnce ne zaman tuttuğuda mnemli
elakemal kbryzb çok silik gördüm canım hayırlı olsun inşallah vardır💖 Bu sabah benim de çok silik çıktı uygulamaya göre 3+5 im bugün
kbryzb elakemal teşekkür ederim canım :) seninde hayırlı olsun çok silik görünüyor haberdar edelim birbirimizi inşallah güzel haberler alırız ikimizde :) 🌸🩷
kbryzb Krnn1 aşkım benim 30 Mart regli başlangıcı 6 Nisa da bitişi 8 nisanda sadece tek bir kere ilişki oldu o zaman tuttu sanırım hiç yumurtlama vs takip yapamadım çünkü ertesi günü eşim kolunu kırdı 🤣
kbryzb edi_ ay canım bu mesajın o kadar çok rahatlattı ki beni inan ki günlerdir kafamda kurmaktan stres yapmaktan karnım ağrıyordu sancılar gidiyordu hep kötü düşünmekten ama dediğin gibi sanırım çok yeniyiz o yüzden birde beta hcg 2 günde bir arttığı için belki de ondan böyle silik görüyoruz yada testlerde bir problem var anlamadım :) canım benim 30 Mart regli başlangıcı 6 Nisan da bitişi bende 8 nisanda sadece değerlendirme yapabildim o arada tuttu sanırım çünkü ertesi günü eşim kolunu kırdığı için yumurtlama çatlama vs hiçbir şekilde değerlendirme yapamamıştık :) ama şöyle bir durum oldu ki bizde kaç aydır deniyorduk olmuyorduk artık en sonunda dedim ki istemiyorum olmuyor bırakacağım akışına ve dediğim ay Rabbim tekrardan nasip etti inşallah ikimizde güzel sonuçlar haberler alırız haberdar edelim mutlaka birbirimizi :) ♥️♥️
kbryzb edi_ hemde birebir aynısını kuzum hep farklı testler almaktan yapmaktan testlerden de midem bulandı artık 😅
edi_ kbryzb eyvahh gecmıs olsun:) benim de 28 mart regl baslangıcı 3ü bitiş 5 ,8,11,12 günleri değerlendirdim ovülasyon takibiyle ve tutmus aslında ümitsizdim halen şaşkınım endişelerim sevincim korkularım mutlulugum hepsini aynı anda yasıyorum :)
edi_ kbryzb ay resmen bu kadar olur bu ay ben de olursa olur olmazsa nasip dedim bıraktım kendimi yıpratıyordum cünkü
edi_ kbryzb olur haber edelim canım aynı süreçlerden geçiyoruz :) bu arada adet olcakmıs gibi karın kramp ağrılarım benim de oluyor bunlar gayet normal :)