aysenuraysenur kolonya iyice irrite eder , kısa süreli geçer. Kaşıntı alan içerikli kremler var sabah doktoruna danış. Yanlış bişeyle daha fena olur. Su iç bol.
ilik suyla yikadim kizlar biraz daga iyi değerlerden kaynaklanıyor büyük bi ihtimal zaten ariyim yarın bi doktorumu sagolun
aysenuraysenur canim yeni kullanmaya basladigin ilac falan varmi alerji olmus olmayasin.Basima geldiyinden soyluuorum
yok canim 2.3 gündür böyle geceleri oluyor gündüz bu kadar değil birazdan bir dağa ılık suyla yikicam yarında bi doktorumu aricam bakalım tatlı tatlı kaşınıyor böyle
aysenuraysenur karaciger değerlerine baktır. Çok önemli olabilir. Alt ast degerlerine baksınlar. İhmal etme ana mutlaka söyle.
Düzgün cıkaraa Bende cok kasındım. Uyuyamıyodum kasınmaktan. Ağlıyodum artık hüngür hüngür.
Karacigerimde de bisey cıkmadı.
Bi çöZüm bulamadılar vücu gebeliği kaldıramadı dendi. Dogueduktan 2 hafta sonra gecti. Allah yardıncın olsun cok zor :(
aysenuraysenur canım ihmal etme kan ver karaciğer enzimlerine baksınlar alt ast değerlerine önemli olabilir ben yeni kurtuldum bu dertten inşallah alerji veya geçici bi kaşıntıdır ama önlemini alırsın en azından ihmal edilecek bi durum değil çünkü
defnekrmn, başlığı yardım kaşıntıdan duramıyorum !!! olarak değiştirdi.
erkek ama cinsiyetle ne alakası var lavobaya diye kalktım kaşıntıdan duramıyorum simdi de 😭😭
    aysenuraysenur kaşıntılar nasıl oluyor bnde 35 haftalığım bnde aynı durumdayım bende küçük küçük olup kaşıdıkça su topluyo sizdede aynı şekilde mi oluyo bide vücudunuzun nerelerinde daha yoğun
    Karaciğerle ilgili olabiliyormuş. Doktora/hastaneye gidip kan aldırın mutlaka. Tedbirli olmak iyidir.
    aysenuraysenur bugünlerde ne kadar çok kaşıntı postu görüyorum herkes 30 lu haftalara gelmiş galiba😀bnde de 34 te başladı 36 oldum hala kaşınıyorum kan değerlerime de baktırdım hepsi normal ama bütün vücudum kaşınıyor gecmiyor sık sık banyo yapıyorum kaşımamaya çalışıyorum