bsrbrkysr184_ kurkmantosuzmadonna ne yapacağımı bilsem 2 dk sürmez ocağa atmak ama düşünmek beni benden alıyor 🤣
kurkmantosuzmadonna myangelson var maalesef. Ama işte beğendiğim evlerin de kirası çok yüksek ve çevresinde market vs yok. Sırf konumu için mecbur oturuyorum.
myangelson kurkmantosuzmadonna hadi ya olsun bir süre idare edilir en kotu. Sonuçta kendi eviniz değil tayin görünce gideceksin 😅
kurkmantosuzmadonna Suprizyumurtamm kesinlikle. Mesela sabah kahvaltıyı yaptık, bulaşığı vs hallettim derken kaç saattir de akşam yemeğine başladım.
kurkmantosuzmadonna Elisa0110 tabi kız biz en iyisiyiz shshsh 😜 o arada arkada bebemle yemek yapmaya çalışırken deliren ben
annekiz6141 kurkmantosuzmadonna bacım bende dengesizim 😂🤣 normal bence çocuğun da karmaşa yaşaması hahahaa 😂🤣🤣🤣 arada gel gıtlerım oluyor sinirlerim hopluyor yanı
kurkmantosuzmadonna kimchikimdi kesinlikle. Of neyseki yaz geliyor. Yazlık kıyafetlerin işi daha az gibi geliyor bana nedense ? Sjsjsj
kurkmantosuzmadonna Almirolie ahahaha ay siz de mi öylesiniz ? Bir de özellikle katlanmışları dağıtıyor dağınık olanlara karışmıyor. 😂
kurkmantosuzmadonna LadyX ben de. Ama benimki bu aralar çekmecesini dağıtmaya alıştı. Hiç katlanmış kalmıyor kıyafetleri. Bir de çekip çekip bana getiriyor. 🥲😂
rumeysa_ttkrky16 Hiçbirini sevmem ama mecburen yapıyorum 😂😂 sevdiğim tek şey oda bacaya çamaşır sermek güneşli ise birde hava çok severim