Yazmelegi_ kurkmantosuzmadonna Bulaşık yıkamak 🤦🏻♀️ asla sevmiyorum. Eldivenle yıkasam yıkadığımdan bisey anlamıyorum, eldivensiz yıkasam deterjan hemen yan etki yapıyor. Allahtan makine var
kurkmantosuzmadonna LadyX ay ufaktan hatırladım paylaşımı yaptıktan sonra ama paylaşmıştım bir kere. 😄 Makinelerin ütüleyip katlama özelliği de olmalı bence sjsjsj
sevaldqn1 kurkmantosuzmadonna ayyy çok şükür şimdi tencere kapak kasık olayini büyük kızım bitirdi sıra kücükte
myangelson kurkmantosuzmadonna hadi ya. Öyle de gerçekten sıkıntı ya. İnsan bir eve alisamayinca hiç alisamiyor. Başka sevmediğin yerleri var mı ki evin
kurkmantosuzmadonna myangelson var maalesef. Ama işte beğendiğim evlerin de kirası çok yüksek ve çevresinde market vs yok. Sırf konumu için mecbur oturuyorum.
Suprizyumurtamm kurkmantosuzmadonna ütü yapmak ve ocak ve dolap silmek ölüm resmen yaa mutfak kadar nankörü yoktur bence
kurkmantosuzmadonna Suprizyumurtamm kesinlikle. Mesela sabah kahvaltıyı yaptık, bulaşığı vs hallettim derken kaç saattir de akşam yemeğine başladım.
kurkmantosuzmadonna Almirolie ahahaha ay siz de mi öylesiniz ? Bir de özellikle katlanmışları dağıtıyor dağınık olanlara karışmıyor. 😂
demirrleydi_ kurkmantosuzmadonna az kaldı canım pazartesi erkenden nakliye gelicek bizde o gün çıkıcaz dün gittim 2 halı daha aldım halılarım o eve yetmiycek çünkü