busek0987 Doğurmadım kâğıt imzalayıp eve geldim kızlar sancı falan hiçbişey yok 1 cm açıklık var dedi suyu falan gayet normal güzel dedi ama ben normal doğuma olan inancımı kaybettim sezeryan olacağım
fatbenya busek0987 daha zamanın var kasma kendini Allah’ın izniyle sağ salim alacaksın bebişini kucağına❤️
Aysetuzlu busek0987 Bu kadar umutsuz olma canım ben 39+3 hala doğmadı yani bence bekle biraz bol bol yürüyüş yap squat yap
defnebe Benimde 38+1 de nişanım geldi ve açıklık 1 cmdi. 39+1 de 3 cm oldu. 39+5 hala 3 cm düzensiz sancılar oluyor arada bir, bende inancımı kaybettim
busek0987 defnebe ben normal doğuma inancımı kaybettim yapamam dün anladım sezeryan olacağım inşallah
yase7 Aysetuzlu 40+1 oldu herşeyi deniyorum yapıyorum ama gelmiyor. Hiç bir tık yok nasıl gelecek bu bebişler
yase7 busek0987 Hiç bir şey gelmedi nişan sancı su hiç bir tık yok geceleri bebek sadece bir yerde toplanıyor sağ sola dönemiyorum onun dışında her şey normal
busek0987 Aysetuzlu ne zaman geldi ben 38+4 deyim nişanım bugün geldi doğum hemen başlar mı korkuyorum
Aysetuzlu busek0987 Benımde o zamanlar geldi ama hemen nişan geldi doğum olacak değil canım nişanı gelmeyip doğum anında olanda var
Ebrulicik almakay 40+5 olduk biz de. Bir yandan tedirginlik de var, daha fazla nasıl bekleyeceğiz🤷🏻♀️
busek0987 Aysetuzlu anladım teşekkür ederim ben sezeryan istiyorum devlette çok olumlu bakmıyor büyük ihtimal özele giderim
Aysetuzlu busek0987 Tabiki seçim senin sen kendin için ne uygun gördüysen nasıl rahat ederim dersen onu yap