esrabozyigitt Kızlar kürtaj olan var mı ne nasıl süreç nasıl ilerliyor bahsedermisiniz?? Galiba yarın kürtaj olucam
aliyemom esrabozyigitt öncelikle çok geçmiş olsun canım benim ben 4 yıl önce oldum özel hastanede anestezi altında yapıldı çok kısa sürdü uyanınca da çok hafif ağrım olmuştu kanama bir süre devam etti sonra geçti korkulacak birşey değil umarım senin için de en iyisi olur ama devlet hastanesinde olacaksan orda anestezi yok
zeynepyldrm_07 esrabozyigitt korkulucak hiç bişey yok seni uyutuyorlar hiç bişey hissetmiyorsun uyandıktan sonra sadece çok az bişey kasık ağrın oluyor adet sancısı gibi ama çok az sonra aynı gün içinde taburcu olup günlük hayatına devam ediyorsun 😇
zeynepyldrm_07 aliyemom ben devlet hastanesinde oldum orda da uyutuyorlar artık özelikle eğitim araştırma hastaneleri uyutuyor
htc_eea aliyemom ben devlet hastanesinde oldum 1 sene önce uyutuyorlar orda da hiç ağrı falan da hissetmedim ben
aliyemom zeynepyldrm_07 4 yıl önce gittiğim devlet hastanesinde anestezi ile yapmıyoruz denildiği için ordan biliyorum belki artık yapılıyordur canım
sadece1selda @esrabozyigitt ben özel de anestezili oldum haftam da küçüktü hiçbirşey hissetmiyorsun uyandıktan sonra adet sancısı gibi ağrım olmuştu daha sonrasında parça kaldığından devlette olmak zorunda kaldım o da anestezisizdi çok kısaydı ama o psikolojiyle herşeyi hissetmek zor gelmişti çok geçmiş olsun sıkıntısız atlatırsın inşallah ❤️🩹
sarumervee aliyemom 2022 ve 2023 yılında kürtaj oldum ikiside farklı devlet hastanesiydi ve anestezili oldum
mucizemmm234 sarumervee bende geçen sene kürtaj oldum devlet hastanesinde anestesiz canlı canlı yapılıyor demişlerdi hemşire resmen aklın varsa özelde yaptır dediydi hatta öylelikle o acıya dayanamam diye özelde yaptırmıştım anestezili 😢
egeemomms esrabozyigitt çok geçmiş olsun canım 2 kere kürtaj oldum bende uyutuyorlar zaten bişey hissetmiyorsun sonrasında biraz ağrın oluyor ama adet ağrısı gibi. Kolaylıkla atlatırsın inşallah 🤲🏻❤️
sarumervee esrabozyigitt canım 2 kere oldum birincisinde olduktan sonra az bi ağrım ve kanamam oldu ama ikincisi benim baya ağrılı ve kanamalı oldu Allah yardımcın olsun hayırlısıyla tekrar sağlıklı bi bebiş nasip etsin inşallah 🙏🏻😔
a_o sarumervee merhaba bende malesef 2 kez kürtaj oldum. Siz sonrasında herhangi bi tedavi oldunuz mu ? Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🧿💙
meldaa41 esrabozyigitt Çok geçmiş olsun ❤️🩹 Ben de yaklaşık 9 ay önce şehir hastanesinde oldum uyutup yapıyorlar hiçbir şey hissetmiyorsun korkma. Sonrasında da normal adet gibi birkaç gün kanama oluyor. Bir hafta veya 10 gün sonra da kontrole çağırmıştı diye hatırlıyorum tamamen temizlendi mi diye kan testi yaptılar muayene bile etmediler
egeemomms a_o çok geçmiş olsun. Hayır olmadım sadece kromozom testi verdik ve bebeği genetiğe gönderdik bende pıhtılaşma çıktı hamile kaldığım da ilaç ya da iğne kullanmam gerekiyormuş
a_o egeemomms ilkinde kalp atışı oluşmadı benimde kürtaj oldum hemen genetik test verdik sonuçlar temiz benim de hafif pıhtılaşmam çıktı 2. Sinde iğne ve ilaç kullandım fakat o da boş gebelik oldu
egeemomms a_o ilki 7 haftalıkken düştü parça kaldığı için kürtaj oldum,bu 10 haftalıktı kalp atışı durduğu için direkt kürtaja alındım . Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin inşallah canım.
mucizemmm234 sarumervee demekki bana öyle kişiler denk gelmemiş başından savmışlar herhalde ve ya yeni çıkardılar