babyymom59 anne17 çok iyi bence banada 38+5 e verdi önümüzdeki salıya ama ben 39 u bile bitirmek istiyordum
bebektwo anne17 ben devlet takıplıyım dr 38+1 e verdı bıraz daha gec olsa dedım amelıyat gunlerıne gore versığı iöin 39+1 e verdı burdaki tek sorun bebısın 38 ile 39 arası doğmak ıstemesı ee o da Allahın bıleceği sey nasıp kısmet
senos15 bebektwo ben özelde doğurcam 38+1 istesem doktor kabul edermi acaba beni o günün tarihi 06.06.26 ya denk geliyor
gerigeldik ozgeccakir nst de düzensiz sancılarım çıkıyordu ama sancılar 79a kadar çıkıyordu. Aşırı derecede adet sancısı çekiyordum bir kaç gün öncesinde. Bir de her gören göbeğin aşağı inmiş sen doğurcaksın diyordu
ozgeccakir gerigeldik benimde dün regl başlaması gibi sancılarım oldu hastanede düzensiz 60 küsürlere çıktı açıklık 2-3 cm dedi ama kafası yerleşmemiş dedi kaç gün sürer acaba diye merak ettim
gerigeldik ozgeccakir kaç gün sürer bilemiyorum. Benim açıklığım yoktu direk suyum geldi ondan sonra açıklığım başladı. 34. haftadan beride nst sancılarım çıkıyordu 37+1de suyum geldi
bebektwo senos15 bebeğinin gelısımı ıyıyse o günün amelıyat seyı dolu değilse alır geç olmadan konuş doktorunla
birnurrr anne17 evet ilk gebelik ama 40+3 olana kadar bekleyelim doğum bu süreçte başlarsa zaten sezeryan olur başlamazsa da 40+3 te sezeryana alırım dedi