selenhuseyin önce beslenmeni düzene sokacaksın iyi besleneceksin vücuduna iyi bakacaksın, hareketli bir hayat düzenine geçmen gerekiyor sporu bir şekilde hayatına entegre etmen lazım günlük yürüyüşler bile iş görür, kan değerlerine düzenli olarak baktır eksik vitaminlerin için takviye al, kendine bir hobi edin kafanı meşgul edecek seni rahatlatacak bir hobin olsun yani kısaca sen iyi olmalısın. Bende pcosluyum yıllarım doktor kapılarında geçti çünkü çok sağlıksız ve düzensiz bir hayatım vardı, evlendim beslenmeme dikkat ettim vitaminlerimi düzenli aldım, bol bol hareket ettim tek eksiğim beni oyalayacak sürekli çocuk düşünüp stres olmamı engelleyecek bir şeydi en sonunda işe de başlayınca 3 ay sonra hamile kaldım. Bu arada hem adetlerim çok düzensizdi hem de yumurta rezervim düşüktü 17 yaşında tanı kondu 21 yaşında hamile kaldım o aradaki 4 yıl boyunca bana gittiğim her doktor senin tedavisiz çocuğun asla olmaz demişti. Umarım sende hayırlı zamanda sağlıkla hamile kalır, sağlıkla doğurur büyütürsün🌸🫶🏻