aslans blnmyld her gün üç yaş oğlumdan darbe alıyorum. Oyun oynarken koşarken bir şekilde çarpıyor. Bir şey olacağını düşünmüyorum suyun içinde🙃
blnmyld sarilale123 13 haftalığım daha bebek çok küçük ona gelmemiştir herhalde o darbe ben mi çok paranoyak oldum ya bilmiyorum ağlıyorun stresten
sarilale123 blnmyld ağlamayın, siz ağladıkça bebek stres olur. Ben 27yim yaşıyorum bu sıkıntıyı, hamdolsun bi problem olmadı. Birazda hareketlerini hissettiğim için korkmuyorum sanırım ama endişelenmeyin
purpoles blnmyld doktor benim ilk ultrasonda bebeği görebilmek için öyle bi bastırmıştı ki sırtıma geçmişti prop😅 bişey olcak olsa öyle bastırmazdı
orhismommmmmm blnmyld sanmıyorum korkma aşkım. O gayet güvenli bi şekilde korunuyor ama ağrı şu bu olursa git için ferah olsun
aframoms13 blnmyld tamda 12 haftalık hamileyken yuruyus yaptıgım sırada bi köpek kovaladı beni normalde kaçmamda mahallede herkrsi ısıran köpekti şansıma. Hiçbişeyde yapmadm yani neyse havlayarak kovaladı beni neyapacagımı şaşırdım apartman bahcesine atladım o gelemedi şükür. Ama bahce duvarına ayagım takıldı ve karnımın üzerine düştüm çenem dirseğim dizim heryerim kanadı. Göbeğim acıyordu sonra geçti ve cok şükür hiçbirşey olmadı 🙏 eğer agrınız yoksa dikkat edin. Kafaya takıp stres olmayın o daha cok etkiler
blnmyld aframoms13 Çok teşekkür ederim Allah evlatlarımızı korusun sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah 🥹🌸