blnmyld Ya az önce eşimle şakalaşıyorduk yanlışlıkla dirseğini mi elini mi orta derece şiddette karnıma vurdu sol tarafa yanlışlıkla bişey olur mu 13 haftalığım offf
busra4646 blnmyld o haftalık bebek daha kasıkta olur canım üstüne geldiyse orda değil ztn kanama leke yoksa bir şey olmaz
azra01 blnmyld 37 haftaligim 2 gun once de esimle biz şakalaşırken dizini vurmuştu orta derece sertlikte bir tık ağrıdı ama sonra gecti bebeginde hareketleri normal diye umursamadim sizin karnınız ağrıyor mu peki
blnmyld Elisa0110 Herhangi bir ağrım kanama lekelenme faln yok ama öyle eli çarpınca tedirgin oldum ya
Elisa0110 blnmyld stres yapma bişey olmaz inşallah bende sandalyeden düşmüştüm çok şükür bişey olmadı 😊
orhismommmmmm blnmyld sanmıyorum korkma aşkım. O gayet güvenli bi şekilde korunuyor ama ağrı şu bu olursa git için ferah olsun
blnmyld busra4646 Sol tarafıma geldi ama biraz karnım çıktı benim tabi aslında doktor da ultrasonla baya sallıyor ediyor zarar gelse ondan da gelirdi diye düşündüm bende
cuteregina blnmyld yani bebek suyun içinde o yüzden zararın çok olacağını zannetmiyorum ama yine de kanama var mı kırmızı parlak mı ya da ağrı tek taraflı mı ya da hareket ettikçe değişmiyor mu ağrı şiddete hep aynı mı bunları kontrol edin bir süre geçmiş olsun
blnmyld cuteregina Hiç ağrım vs yok lekelenme de yok inşallah bişey olmaz zarar görse lekelenme olurdu herhalde ama o kadar şiddetli de gelmedi kolu of bilmiyorjm ya
Elisa0110 blnmyld stres daha çok etkiler sol tarafına uzan dinlen biraz kanama şiddetli ağrı olmadığı sürece bişey olmaz 😊