znnnr Selim_Alparslan plan program nedir adet mi oldun bat ne sat ne ahahah bu programa bir triaj yüklemek lazım herkes durumunu güncellesin
tahamommy znnnr balım önce stresten uzaklaşş, stres yumurtlamayı geciktiriyor aklında bulunsun, bat 10 mayıssa bi 14 gün öncesi yumurtlama oluyor, önümüzdeki hafta pik olur muhtemelen yapmaya devam et
tahamommy elakemal yarın sabahtan bence değerlendir yarın pik olup pazar çatlayabilir pazarda akşam değerlendirsen güzel olur yine teste devam tabii
znnnr samaa_ ay test kalmayacak hahahaha tamm bacım yapacam bende öyle umuyorum hiç yükselme olmayınca dedim olmayacak mı
tubitolo24 znnnr benim geçen ay regle 5 gün kala çatladı yumurtlamıyorum diye stresten öldüm sonnnda çatladı değerlendik ve hamileyim denemeye devam et programla test uyuşmuyordu benim de ve döndğm 32 34 gündü💖
znnnr tubitolo24 ay maşallah ya darısı bizlere inşallah Allah seni de sağlıkla kurtarsın çocuğunla birlikte canımmmm
tahamommy znnnr kendini farklı şeylere verebilirsin, genelde kafa başka şeye odaklanınca hamile kalınıyor, puzzle örgü vs vs, ben evimi taşıyodum o ay hamile kaldım nasıl taşıncam diye düşünmekten fksjf
znnnr tahamommy bende spora gidiyorum çalışıyorum da aslımda kızım var vakit de yok ama yine de buluyorum stre olacak bişeyler canımmmm
znnnr Selim_Alparslan ay aman dur sen ozaman hahahaha toparlan ondan sonra inşallah Allah evladını sana bağışlasın
znnnr Esma006 sen geçen de demiştin canım valla değerlendiriyoruö dediğin gibi gün aşırı artık kısmet ne ise o