znnnr Takvim 26 sında ovu günü diyor kaç gündür akıntım var sat 9 Nisan bat 10 Mayıs döngüm 32 33 gün sürebiliyor değişken
tahamommy znnnr balım önce stresten uzaklaşş, stres yumurtlamayı geciktiriyor aklında bulunsun, bat 10 mayıssa bi 14 gün öncesi yumurtlama oluyor, önümüzdeki hafta pik olur muhtemelen yapmaya devam et
tubitolo24 znnnr benim geçen ay regle 5 gün kala çatladı yumurtlamıyorum diye stresten öldüm sonnnda çatladı değerlendik ve hamileyim denemeye devam et programla test uyuşmuyordu benim de ve döndğm 32 34 gündü💖
elakemal znnnr aşkım bede şimdi yaptım size atacaktım kız ne bu bizim yaşadığımız 😅😅 benimde üç gündür akıntım var ama pik ol adı diyo program diğer adet programına göre bugün yumurtlama günü bende şaşırdım aynı şeyi yaşıyoruz
samaa_ znnnr kizcem dongun 32-33 ise yumurtlaman 18-19 gunde olucak. 27-28 nisanda yumurtlama goruceksin az kaldi 2-3 gune gorursun. Sen testi yapmaya devam et gunde 2 kere sabah aksam😁
znnnr elakemal resmen bu bir komplo anam Ahhahahaha bu nedir başımızda bir uğursuzluk inan ki sinir oldum bence stres oluyoruz ondan olmuyor bilemedim ki 😂
Selim_Alparslan znnnr devam et aşkım ve sıvı alımını 2 saat önceden kesmen lazım birde her gün aynı saatte yap
Aysegl12 elakemal bu pik daha nasıl koyu olacak kaçırma değerlendir canım riske atma sen yine yağmaya devam edersin
elakemal Aysegl12 evet baya koyu farklı yerlerde farklı ışıkta da çektim yükledim programa aynı sonuç çıkıyor düşük diyor hepsine
Aysegl12 elakemal daha nasıl olacakmış acaba koyu canım değerlendir yarın yine yap riske atma yani bende yapıyorum da yok bir şey ne zaman olcak acaba ya
sonumudum elakemal kuzum bu ay iki defa yumurtluyorsun o zaman hadi hayırlısı sakın kaçırmayın ikisinden biri tutacaktır inşallah 🥹
znnnr Selim_Alparslan bu hafta çok yoğundum hep farklı saatlerde yaptım suya dikkat ettim ama saatler hep farklıydı
samaa_ Aysegl12 canim sana tavsiyem aksam 6-7 gibi de yap gunde iki kere ola bilir bazilarinda pik saatler surup hemen catlaya bilir bende oyle oldu aksam pik gordum sabah silikti gece yumurtam catlamis☺️
znnnr samaa_ ay test kalmayacak hahahaha tamm bacım yapacam bende öyle umuyorum hiç yükselme olmayınca dedim olmayacak mı