Herseydenbiktim kurkmantosuzmadonna Teşekkür ederim hayatım, endişeleniyordum bende🤦🏻♀️ Hoşbuldduumm🎉
kurkmantosuzmadonna Herseydenbiktim ya mevsimsel geçişlerden dolayı da olabilir belki. Müsait bir zamanda yap bakalım bir test rahatla.
Herseydenbiktim beautiful_ Kız çok okuyorum korunduğu halde hamile olanı birde hani ilaç yada spiral ile değil ya korkum daha arttikcowjdlaf
beautiful_ Herseydenbiktim heyecanla bekliyorum o zaman bacım @eslem2121 ikiniz ben doğurmadan hamile kalsanız ne iyi olur 😂😂🤭
Herseydenbiktim Havin49_ Anne olduktan sonra insan tam anlıyor, anneme her gun sen nasil baktın nasil doğurdun diyorum valla🥹💖😂
demirrleydi_ Herseydenbiktim bencede ya ben artık bebek düşünmüyorum Rabb’im isteyene versin lütfen 😂
Herseydenbiktim [silindi] Geri çekilme ve pre aşkım, bunca zaman hep böyle olmustu bir sorun cikmamisti🫠
[silindi] Herseydenbiktim biz de o şekilde korunuyoruz 15,5 aydır maşallah diyeyim 😂😂 neden şüpheye düştün?
Herseydenbiktim anneyim01 Ayy Allah isteyen herkese nasip etsin aşkım, valla yarın alacam diyordum ama dayanamayabilirim her an alırım atarim😂
Selim_Alparslan Herseydenbiktim Beraber doğum yapmıştık diye hatırlıyorum kuzum 7.5 aylık olduk biz🙈🌼 Benim eşimde istiyor nedense 2. Tatlı geldi galiba 😋 Ama ben bir 2 sene sonra düşünüyorum🙈
nurellaaa__ Herseydenbiktim küçük bebeğin ama varsa da beraber büyürler kendini korkutup strese sokma mesela benim şuan 3. Gebelik ve 3. Çocuktan sonrası bana biraz korkunç geliyor o yüzden sordum 😂
Herseydenbiktim Selim_Alparslan Ayyy evett yaa aramızda sadece birkaç gun var diye biliyorum 🥹 Benimki de istiyor ama daha erken biraz kendime geleyim, çalışayım diye düşünüyorum askim
Elisa0110 Herseydenbiktim kız bi kaç gün yoktun sürprizle geldin he hadi bakalım bekliyorum haberlerini 😂🤭💕
Herseydenbiktim Elisa0110 Aşkım oğlanın dışı çıkıyor beni bitirdi sakin kafayla giremiyorum hiç 😂 Hadi bakaliimm
Herseydenbiktim [silindi] Bilmiyorum ki hani 7 ay düzenli olunca birden düzensiz olunca bide esim sanki kendisi doğuruyor gibi ikinci çocuğu durmadan sorduğu icin endiselendim owjdpajf