Herseydenbiktim Havin49_ Ay aşkım senin durum daha zor Allah hepimize yardım güç kuvvet versin 🥹 Yeni nesil çok fenaa
Havin49_ Herseydenbiktim evet cnm Allah razı olsun annemi şimdi anlıyorum 5 çocuğa bakarken ne kadar zorluk çektiğini annelik çok kutsal
asil15 Herseydenbiktim biri evi başıma yıkıyor digeride yarı uyuyor yarı uyanık direniyor 😅haydi test yap sen ilk regliyi ne zaman oldun askim
kurkmantosuzmadonna Herseydenbiktim hoş geldin canım. Benim doktorum ilk 1 yıl düzensiz olması normal demişti.
Herseydenbiktim kurkmantosuzmadonna Teşekkür ederim hayatım, endişeleniyordum bende🤦🏻♀️ Hoşbuldduumm🎉
Herseydenbiktim beautiful_ Kız çok okuyorum korunduğu halde hamile olanı birde hani ilaç yada spiral ile değil ya korkum daha arttikcowjdlaf
Herseydenbiktim Havin49_ Anne olduktan sonra insan tam anlıyor, anneme her gun sen nasil baktın nasil doğurdun diyorum valla🥹💖😂
demirrleydi_ Herseydenbiktim hahah hadi bakalım 😂 ben psikolojik olarak tekme bile hissediyorum karnımda 😂
Herseydenbiktim [silindi] Geri çekilme ve pre aşkım, bunca zaman hep böyle olmustu bir sorun cikmamisti🫠
anneyim01 Herseydenbiktim Bence test al gülm İçinde rahatlar korkunda gider Hakkında hayırlısı bizde bebiş olsun diye Beklemdyiz 🤭☺️
Herseydenbiktim anneyim01 Ayy Allah isteyen herkese nasip etsin aşkım, valla yarın alacam diyordum ama dayanamayabilirim her an alırım atarim😂