blnmyld ozlm4835 Bende hiç böyle takıntı yoktu bir arkadaşım dedi işte ben çok takıntılıyım doğurdım ilk yüzüne leke var mı diye baktım falan bende o zaman başladı lanet niye söylüyorsun ben zaten takıntılıyım 🤣🤣
blnmyld CokCahilsinKeskeOlsen Ayy şükür valla belki de boşa böyle endişe ediyoruz illaki vardır bir sebebi ama insanı tedirgin ediyorlar 😏
AuraMomB blnmyld tamamen bilinç altı bence. Geçen gün konuştular akşamına sanki “geldiler”😂 ben bu tarz durumlarda çok alışkınım hayal gücüm perfect derecede geniş🙄
blnmyld AuraMomB Bende aynı o yüzden konuşmaya başlayınca ben dinlemek istemiyorum diyip kapatıyorum konuyu genelde yoksa bana da gelirler 🤣🤣
minosannecik_2minis blnmyld yaptım kızımdada oğlumda da görünmeyecek bir yere sürdüm elimi ama nereme dokunduğumu unuttum 🤣🤣 birinin kolunda öbürünün kasıklarında bi leke var ama çilekten midir bilemem çünkü nereye dokunduğumu unuttum hatırlamıyorum
blnmyld minosannecik_2minis çok ilginç ya bende ayva yiyip yanaklarıma gamze yaptım dokundum ettim bakalım çocuğum gamzeli olacak mi 🤣🤣
minosannecik_2minis blnmyld olmuyor bak işte onu yaptım hatırlıyorum 🤣 baya yedim hemde kilo kilo ayva yedim ikisindede aşırı canım isterdi sadece ikiside vücudu tüylü ama çoookk güzeller 🥰
blnmyld minosannecik_2minis Tüylü dedin geçen aklıma şey geldi çağla yerken dedim acaba çok yersem çocuğum tüylü olur mu 🤣🤣 hamilelik psikolojisi çok zor bacım