mrvvklc Merhabalar benim kalp ritmim biraz yüksek hamileyim 3.ayıma giricem doktor bana ilaç kullanmam gerektiğini söyledi. Aranızda ritim yüksek hamile kalan var mı benim 90’dan aşağı düşmüyor
burcuo mrvvklc 120 üstü için aslında ilaca başlıyorlar, demir eksikliği de çarpıntı yapıyor bu arada. Gebelikte yüksek nabız oluyor zaten, benim de 90-100 civarı çıkıyor, önceleri çarpıntı çok rahatsız ederdi, demir ilacı başladık şikayetim geçti şimdi.
busra241_ mrvvklc merhaba ben de 29 haftalığım gebeliğim ilk gününden çok fazla çarpıntım oluyor nefesim kesiliyor göğsüm daralıyor. Şimdiye kadar nabzım 120′den aşağı hiç düşmedi doktorum kardiyolojiye gönderdi kardiyoloji herhangi bir sıkıntı yok dedi susuzluktan oluyor dedi Bir de demir eksikliğinden gebelikte de zaten normaldir dedi bol su içmen lazım dedi. Bir de benim panik atağım var o da etkiliyor biraz bazen 170′e kadar da çıkıyor evhamlandığım zaman
lokismommy ben svt hastasıydım hamilelikten önce ablasyonla iyileştim ama bende de var şu an tekrar nüksetti gebelikten dolayı ve ilaçtan başka çare yok doktor 34ten sonra çok daha fazla olacak şimdiden önlem alalım dedi bana ilaca başlıcam haftaya 🥲
mrvvklc lokismommy lokismommy Sizin ritminiz kaç oluyo günlük yaşamınızda. Ben gece yattığımda hep aklıma geliyo ve kalp sesimi dinliyorum uyuyamıyorum 90-100 arası değişiyo hastaneye gittiğimde 130 ü buluyor
mrvvklc bey3Ginkhvnjoln Doktor herhangi bir ilaç verdi mi size yoksa normal mi dedi. Ben evde baktığımda 90 100 değişiyor. Hastaneye gidiyorum heyecandan herhalde 130u buluyor 🥹
mrvvklc busra241_ Aynı şeyi yaşamışız ama doktor bana vitaminle alakasız olduğunu söylemişti her doktorun farklı bi yaklaşımı var sanırım
busra241_ mrvvklc evet öyledir. Ama ben çarpıntı için bayağı doktor gezdim. Çoğu da demir eksikliği çarpıntı yapıyor dedi Bir de susuzluk. Hamilesin günü en az 4 litre içmen lazım dedi. Vücudun susuz kaldığı için taşikardi oluyor dedi. Çarpıntın oluyor dedi.
mrvvklc byzkds 4 lt hiç içemedim ama 2.5 net içiyorum zaten hamile olduktan sonra aşırı su içmeye başladım
byzkds busra241_ bebeğin suyunun az veya çok su içmekle ilgisi yok öyleyse, inşallah normal seviyede olur sizinki de