NovaVina_ nazz35 17 nisanda 101 ile öğrendim 20 nisanda da 230’du 🥲 5 mayıstan önce gitmeyeyim diyorum bende ama asla zaman geçmiyor.
cuteregina NovaVina_ bebeği gördük 2 mm birkaç güne kalbi duyarız gayet iyi şu an dedi elimde bebek fotoğrafı sabahtan beri izliyorum
busesahin gmzbs vajinal muayene tehlikeli değil mi benide 1 hafta sonra çağırdı ama bana alttan derse izin vermemeyi düşünüyorum
gmzbs busesahin hayır tehlikeli degil, ozellikle erken gebelikte en dogru ve net bilgiyi verir.rahme ve bebege zarari yok cunku vajina icine yerlestiriliyor rahim icine girmiyor ki.
busesahin nazz35 vajinal tehlikeli değil mi ben korkuyorum baktırmayı düşünmüyorum da 1 hafta sonra çağırdı
cuteregina busesahin hayır değil? Neden tehlikeli olsun bebek çok derinlerde güvende şu ana kadar dört doktora gittim kimsede yaptırma demedi
busesahin NovaVina_ ayy çok sevindim adınıza ben 9 mayısta kese görcem daha uyku bile uyuyamıyorum🥹hayırlı olsun💙🌸
NovaVina_ busesahin cok tesekkur ederim. Evet ya bende uyuyamamıstım cok iyi anlıyorum sizi. Umarım cok guzel bir gun olur sizin icin 🌸🧿
semaz cuteregina yarın 6+2 ile doktora gidiyorum seninle aynı duygulardayım. Merak, heyecan, kaygı karışık duygulardayım. Kendime kızıyorum neden 11:30 A aldım daha erken alsaydım diye 🤩😬 Bakalım yarın ne olcak
cuteregina semaz inşallah duyarsınız ya Vajinal ile duydum ben hemde güm güm güçlüydü bize de haber verin