elifyerebasmaz Kız bebek erken gelir deniliyordu bırde kendılığınden gelcek gibi değil bu haftalarda olup pozitif kalabılen var mı
Xnamee elifyerebasmaz ilk gebeliğim kız 41+2 de doğdu Kanaldaydı hatta pozisyonu çok iyiydi suniyle doğurdum Gelmek için gram çaba harcamadı yavrum 😂 zorla aldık içerden
aslihanardihan elifyerebasmaz benimde 2.ci gebeliğim kız bebek 39+5 hala gelen yok açılma yok sancı yok
sevaldqn1 elifyerebasmaz 40+4de doğum yaptım kızıma kesinlikle inanmıyorum erken gelme olayına aocnşlcjşlş
rumeysa_ttkrky16 Bizde bekliyoruz 37 haftaliğiz 2. Oğlum 35 haftalik gelmişti buda erken gelir diye duusjuyisjm hep ama nazlı çıktı kızlar :)
Xnamee aslihanardihan serumla ilaç veriyorlar İlk gün bana etki etmedi yani sadece adet ağrısı gibi ağrı hissettim ama makinede çok yüksek sancı gözüküyordu ama açılmam 1 cm ilerledi. Ertesi günü tekrar suni verdiler bu sefer sancılsr çok şiddetliydi ama makinede aşırı yüksek değildi 60 larda gözüküyordu ama şiddeti çoktu akşamına doğurdum Ama herkesin yapısı farklı hemen etki eden doğuran var kimisi geç açılıyor ben geç açılanlardanım Suni normal sancıdam daha şiddeti ama doğurunca kuş gibi oluyorsunuz sıfır acı ayağa kalkıyprsınuz sanki o acıyı çeken siz değilmişsiniz gibi şimdi ikinciye hamileyim korkmuyorum
sevaldqn1 elifyerebasmaz oldu tabiki 1den fazla geldi nişanım hemen doğum yapmadım ilk geldikten sonra ama
gelgulcoskun Biz de 39+ 5 günlüğüz, erkek bebek bekliyorum, suni sancıdan korkuyorum inşallah kendiliğinden gelir, hergün 10 bin adım yürüyorum, ahududu yaprağı çayı ada çayı içiyorum,bakalım
mehtapkurt elifyerebasmaz benimde 40+4doğmuyor hiçbir belirti yok her gün stresten ağlıyorum bu kız doğmayacak galiba diye
ahmetinoznuru mehtapkurt ay şaka mı yorumlar🥺 gözüm korktu oğlum 39+3 te doğmuştu kız daha erken gelir diye düşünüyordum 19+0 dayız daha ama bi korkmadım değil