dilosunuz Slnn1122 bizde 28+1 iz zaman asla geçmiyor biran önce geçse diyorum beşik ufak tefek kıyafet falan aldık ama dediğiniz gibi 30 dan sonra yapmayı düşünüyordum ama nedense yapmak istiyorum herkes agirlasirsin yapamazsin diyo gözüm korkuyo biraz açıkçası birazda fazla kilo aldım 🙂↕️
3kedili2bebekli Slnn1122 evet 34 haftalık oldum ve 30 dan sonrası nasıl gecti bilmiyorum hazırlığa da pazar günü baslicam ilk bebemden kalanlar olduğu için kendimi de hiç hazır hissetmiyorum 😂
Blossommm Bence son haftalat hiç geçmiyor,32+4üz am gel bir de bana sor,öuhtemelen bu zamanları da özlicez ama ağırlaşmak beni tüketti.
mickey Slnn1122 Tam aksine 30 dan sonra zaman yavaşlıyor. Hatta bitsin artık şu üstümdeki yükten kurtulmak istiyorum diyorsun. Çünkü iyice ağırlaşıyorsun hareketlerin kısıtlanıyor gece yatarken sağa sola dönemiyor yataktan kalkmakta zorlanıyorsun. Ayakta durmakta zorlanıyor yemek bile yapamaz hale geliyorsun. O nedenle zaman hiç de geçmiyor valla
Slnn1122 mickey şu an bir umutlarım tükendi böyle olduğunu duyunca daha kolay daha rahat olacak diye düşünmüştüm😄
mickey Slnn1122 Rahat mı 😏 rahatı unut artık😀 Daha bi de saymadıklarım var. Şuan ben 37 deyim mayıs 8e doğum için gün verdiler inan hergün gün sayıyorum.
mrvnr35 Slnn1122 şu an 31+4 üz ciddi söylüyorum sanki bir anda 31 e gelmiş gibiyim 30. Haftaya girdikten sonra hiç bişey anlamadım resmen 🥹
3oglanannnesi mrvnr35 aynen bencede 28 den 30a nasıl geldim anlamadım bende ağrı sızı tavan olduğu halde 30+4 oluyorum
mervekalkann Slnn1122 aynısı bende de var 28+5 olduk asla zaman geçmiyor 30 dan sonra hızlanıyordur umarım
melakin mervekalkann bende 28+5 im ve riskli bebeyim hastanede yatıyırum dakikalar bile geçmiyor artık panik atak oldım sanki 30 u görsem derin bir nefes alacagım, günler geçmiyor dakikalar geçmiyor 🙂hepiniz bana da dua edin hevesiniz hepinizin duası kıymetli şu zaman hızlıca geçsin güzel geçsin…
melo123_ 32 haftalık oldum durup durup ben nasıl doğurcam diye düşünüyorum sanki diğer ikisini başkası doğurmuş gibi🤣Hiçbirşeyim hazır değil sadece geziyorum
bartulies Slnn1122 ya evet bir ara bi tutuşuyorsun hiçbirşey hazır değil ne yapıcam ben nasıl yetişcek diye sonra diyorsun yine zaman geçmiyor ne zaman doğcak bu velet 😂😂
uzuncab 28+6 dayım 32 gibi kıyafetleri yıkamaya başlayacağım o günü bekliyorum hızlı geçiyor benimkii
mrvnr35 3oglanannnesi benimde öyle kramplarım ağrılarım tavan yaptı ama zaman sanki şu an bana çok hızlı gibi anlamıyorum hiç bişey 🥹
zepstory Slnn1122 @kardelen422 @kesginn @dilosunuz @mervekalkann @uzuncab @twobabymomm Ayy kızlar ben de 28+3üm kendimi yalnız hissediyordum bi benim için mi zaman geçmiyor diyordum. İnşallah hepimiz sağlıkla kolaylıkla 38leri de görürüz 🤍🌸
dilosunuz zepstory yalnız değilsin ☺️ benim sezeryan olacak bakalım kaçta alacak doktor sağlıkla gelsin de bu kadar hafta geçmiş 10 hafta mi gecmeyecek diyorum bazen ama bazende çok bunaliyorum😌
biriciginannesi 20 haftayı beynimden silmek istiyorum anam 20 den 29 haftaya kadar sanki asırlar geçti hiç geçmiyordu zaman şimdi 31+2 yım yine aynı ama 20. Haftadaki gibi değil
zepstory dilosunuz ben serklajlıyım hep yatmak zorundayım sanırım iyice bunaldım ondan günler geçmiyor olabilir bana 😅