Slnn1122 Haftadayım sanki 30 olunca her şey tamam gibi hissetmeye başlayacam diye düşünüyorum mesela şimdi bir eşya bile alsam daha erken gibi hissediyorum ama sanki 30 olunca her şey daha anlamlı olacakmış gibi geri sayım başlıyormuş gibi geliyor sizce de öyle mi
Melike3506 Slnn1122 20 den sonrası çok hızlı geçti 34 üm şuan 30 dan sonra yavaşladı sanki zaman geçmiyor
leefamily leefamily aslında geçiyor ama ağırlaşıyorsun , çabuk yoruluyorsun yine de sona doğru geri sayım heyecanı çok güzel
Slnn1122 gizemmmm__ tam tersi mi diyorsunuz ne bileyim mesela o haftadan sonra kontroller falan da sıklaşıyor ya
Beyza-mkl22 gizemmmm__ kesinlikle bencede öyle 30dan sonra hiç geçmiyor, bende hep hadi 32 olsun, 34 olsun, 37 olsun geçecek diye diye ancak geldim 37ye, bekleyiş arttıkça zaman geçmek bilmiyor
Momlife_ Melike3506 30+4üm doktorum 4 5 güm önden gidiyor dediği için 31 haftalık gözüküyorum doktoruma göre bana çok çabuk geçti gibi geliyor her şeyi hazır sadece hastane çantası ve ütü aşaması kaldı onu da yapsam kafam daha rahat olacak