samaa_ znnnr 🥲normal her ay yumurtlama olmaya da bilir. Ama yani belli ki gec yumurtlama olucak normali 14.gunde gormek ben 25.gunde goruyorum yumurtlamayi dongum uzun🥹 merak etme strese sokma kendini 1-2 gune olur
elakemal znnnr canım benim strese girme hiç bişey için geç değil bekle adete 3 gün kala yumurtlayan okudum burda sen sakin bi şekilde testlere devam et
znnnr samaa_ en iyisi test yaparak düşünmemek gün saymycam sadece testi yapacam gün aşırı değerlendircem artık gerisi Allah tan alttan muayene ile yumurtlama günü söyleniyormuş doktorlar söylüyormuş olmazsa özele gidip baktırcam artık
samaa_ znnnr kiz su an icin bosuna para dokme😁 test zaten soyluyor bekle biraz 1-2 gun daha bekle olmazsa o zaman gidersin
elakemal znnnr benimde dalgalı gidiyordu bi aynı saate sıvı alımına dikkat ettiğim halde bir kaç gün daha sabır bebeğim
znnnr samaa_ geçen ay afet adet oldugumda tahlil vs yapmıştım kontrole gitmedim beklerim adete kadar olmazsa ozaman giderim bacım
znnnr elakemal Allah razı olsun canlarım sizinle konuşunca rahatlıyorum stres zaten bu işin en büyük engelli iyi ki varsiniz bu platformda kadınların birbirine bu kadar destek olması ne hoş 🤩 bide benim ilk kız geç döllenme oldu yani geç yumurtlama olması olası canımlar @samaa_
samaa_ elakemal kiz gebeysen o zaman ilk yumurtlamadan hamile kalmissindir. Heyecan yapma dur bir daha dene gebeysen ovulasyon da koyu cikar😆 yapsana test hemenn