samaa_ elakemal laan sakaa o zaman iki kere mii yumurtlama yasadinn senn😆😆😆 kizz emin olmak icin bir daha yap. Kac dk da cikti? Kuruma ola bilir o yuzden diyorum
elakemal samaa_ hahahahhh tepkiye gelll😅😅😅 beş dk içinde çıktı hatta ilk açmadan çektim kuruma olmasın diye sonra içini açarak çektim ama geçen ayda benim böyle çıktı Awox akşamına adet oldum
samaa_ elakemal kiz gebeysen o zaman ilk yumurtlamadan hamile kalmissindir. Heyecan yapma dur bir daha dene gebeysen ovulasyon da koyu cikar😆 yapsana test hemenn
samaa_ elakemal kimyasala donmustur belki de gecen defa yaptiginda. Dur bi daha awox yap eger varsa yine cikar ay dur idrari baya bekletmen lazim ya heyecanlandim😆
elakemal samaa_ tamam 12 ye doğru yapayim bakalm bi tane kaldı Awox ovulasyon 6-7 tane var herhalde 5li Prodoctor sipariş verdim
znnnr elakemal sana yazdım görmedin üstte kaşmış hahahah sana dedim sabahtan akşama gebe kaldın diye gerçek olmuş ahhaahha
Aysegl12 samaa_ mesela bu yumurtlama olsa bile çatlaması için daha mı silik olması lazım çatlamış mı yoksa