znnnr Aysegl12 akşam yine test yap canımmm ama yarın aynı renk olur en geç .. yarın pik olursa üç gün üst üste değrlendir
znnnr Aysegl12 evet dün koyuydu bugün yine silik ama dünkü de hafif koyu idi pik değildi moralim bozuldu
samaa_ Aysegl12 cok iyi haber bir ihtimal gece agrinn olursa yumurtlaman olucaktir ha birde seffaf uzayan akinti. Simdi bu gece 22:00 gibi iliski yap
Aysegl12 samaa_ pik değil miydi öğlenki canımm Yarın 12 de testim daha net sonucu Belirler tamam canım dediğin gibi yapayım
Hmnd Kızlar kist problemim vardı benim de koyuluk tam olmadan silikleşiyordu adet bittikten sonra 7 gün soğan suyu içtim bıraktım 2 3 gün sonra yumurtlama günüm de pik çizgisi çok koyuydu
samaa_ Aysegl12 pik degil pike yakin bu aksam iliskini yap yarin sabah 11 gibi yine test yap at buraya
znnnr elakemal evet yaptım yine silik ya ama ilk kez bugün yumurta akı gibi uzayan akıntı oldu (öncesinde kafam karışmış bence o adet sonrası akıntıydı ) 10 tane felan testim kaldı galiba yeniden sipariş etsem mi yoksa kalsın mı
znnnr elakemal biraz daha olsun koyulaşması gerekirdi değil mi ama akıntıyı bugün akşama doğru gördüm acaba yeni mi başlayacak göğüslerim de extra dolgun