CansuuBlogg Selim_Alparslan ayy inşallah gebersindir tutmuştur. Yok canım daha adetime var yeni adetim bitti yaklaşık bi 13 gün oldu biteli şu an ovülasyon testi yapıyorum ki çatlama gününü bulayım gebe kalmak için
Selim_Alparslan CansuuBlogg ben ovulasyon kullanmadım aşkım ya bilmiyorum tuttu mu tutmadi mi 🤭 hayırlısı olsun artik eşim istedi 3.yü de zaten 🤭💐
znnnr Selim_Alparslan valla bacım dün gündüz silikti akşam koyulaştı ama hala pik yok sat 9 Nisan bat 10 Mayıs gösteriyor neredesin ey pik diye bekliyorum 😂
Selim_Alparslan elakemal hayır kuzum eşim aldı 3 gün önce predictor early almış ama duruyor cesaret edemedim ya 🙈 biraz daha bekleyim diyorum ben
elakemal Selim_Alparslan günene daha var mı doğru söylüyorsun benimde bugün negatif çıktı test dün silikti beklemek mi güzel bilemedim
samaa_ Aysegl12 bugun aksam yada yarin pik olur aksam 5-6 gibi yine yap testi mutlaka. Bi de sabah 11 de yap gece pik olup catlaya bilir kacirmayalim. Bugun aksam iliski yap mutlaka
znnnr Aysegl12 akşam yine test yap canımmm ama yarın aynı renk olur en geç .. yarın pik olursa üç gün üst üste değrlendir
samaa_ Aysegl12 esinin sperminde sorun yoksa yapa bilirsin her gun. Ama aksi sorun varsa sen bana dedigim saatlerde testleri at soyleyeyim vaktini. Aksam 6da test yap at buraya
Aysegl12 samaa_ bir sorun yok ama ben sana yine test yaptığımda atacağım 6 da yapalım bakalım söylersin cnm