LadyX annekiz6141 ama fitil de son çare gibi görünüyor 🥺 ben zaten zeytinyağı da sürdüm biraz kulak çubuğuyla
LadyX ikiprensesannesi___ keşke yaaa çok duydum ek gıdadan sonra kabızlık yaşayan bebek ama sık sık tekrarlaması bizi yoruyor
gunes866_ LadyX geçmiş olsun surubun adı ne bizede lavma verdiler dün asla durmuyor belim tutuldu şansıma bu günde tatil yarın gene gitcez daha katı gıdaya geçmedim böyle bide geçsek neler olacak 😑
LadyX annekiz6141 evet sadece emiyor canım diş ağrısından dolayı ek gıda çok çok az yiyor. Bugün 4. gün en son pazar günü yaptı
annekiz6141 LadyX 4 gün ama gayet normal emıyorsa 10 güne kadar normal sayılıyor dıye biliyorum ben..
eslem2121 LadyX fitil tam diyecektim ki çıkaıryor diosun bacım bnm oğlumda çok çektim onda fitil etki etti şurup asla etki etmedi geçmiş olsun bu arada aşk
eslem2121 LadyX galiba öyleydi böyle yağlıydı küçük bişey çok büyük değil zaten bacomsu böyle beyazımsı şeffaf bişey
Almirolie LadyX geçiyor aşkım anca anca bağırsakları gelmişmeye başlıyor bizde çok çektik kabızdan bizede aynı şeyler söylendi anane sonunda myflor ile toparladık birde baktım ki düzelmiş
beautiful_ LadyX kuzum oğlum da sürekli kabız oluyordu popo deliğine parmağınla zeytinyağı sür fitil etkisi etse de sadece kısa sürelik oluyor