sevvalinwonderland kurkmantosuzmadonna lisede sınıf arkadaşım vardı sallı. üniversitede de gene sınıf arkadaşım vardı sebe. neden diye düşünmeden edemiyordum
kurkmantosuzmadonna sevvalinwonderland ay ikisi de değişikmiş gerçekten. Ayşe Fatma zor mu gelmiş anlamadım. 😂
kurkmantosuzmadonna annekiz6141 ay evet bazen ben de ismimi beğenmeyince annem şey diyor babaannenin ismini mi koysaydım snsjsj tamam sustum diyorum çünkü güzel değil adı 😂
DenizAda_ kurkmantosuzmadonna Döndü Hasbial , canpolat , şans eva , maşallah diye de isim duydum , fındık da ablamın kaynanasının adı kadın da hiç sevmiyorum adımı der hep ,
Budiss_Moms kurkmantosuzmadonna bizim de bir komşu teyzenin adı tombul du😂 yeni bir tanidigimiz oğluna alemdar ismini verdi. Zeytin diye bi teyze vardı. Şirin de komşumuzun kocası vardı 🤭
bartulies kurkmantosuzmadonna adı senemmiş ama sersem gibi yürüyormuş herkes ona sersem demiş öyle kalmış 😂
sarilale123 kurkmantosuzmadonna benim üniv arkdaşımın annesinin adı güvercindi. Abisinin adı zeydin 🤣