eslem2121 kurkmantosuzmadonna bi tanıdığımın ismi limon kadın aşerdiği yiyeckleri çocuklarına takmış 😂
humaakusu beyzagurbuzz vallahi bende küçükken gülüyordum bunlar ne biçim isim diye büyüdüm de hala anlam veremiyorum Kirazda vardı mesela ama o bana o kadar tuhaf gelmiyordu bunların yanında 😂
beyzagurbuzz humaakusu öyle gerçekten de 😂 Hatta benim duyduğum Kıyafet için de dedim kardeşleri de don, atlet diye devam mı ediyor dedim bu ne 😂😂 İnsan çocuğundan bu kadar mı nefret eder 😂 Tövbe estağfurullah
kurkmantosuzmadonna kartanesi___ ay bizim bir tanıdığın ismi de ondan. Hala garipserim yani neden derim hep 😂
beyzagurbuzz kurkmantosuzmadonna He bir de eşimin arkadaşı kızına Pırıl adını koymuş, herkes demiş ne o deterjan markası Pril gibi diye gülmüş. 😄 Benim arkadaşım da Maysa ve Bulut çizgi filminden görüp kızına Maysa ismini koydu. Yani saygı duyarım da geleceği düşünmeden isim komasını anlamıyorum 😄
bartulies kurkmantosuzmadonna sersem abla cehan abla satılmış ismide çok garip gelir bana niye insan çocuğu doğunca satılmış diye isim koyarki
beyzagurbuzz Busranur_mnts orada da ailedekilerin adı Çimen, Kıvılcım, Sönmez, bir kızları vardı Doğa o normal isim 😂 Torun oldu Alev Bütün doğayı bir ailede toplamışlar 😄❤️
bartulies kurkmantosuzmadonna adı senemmiş ama sersem gibi yürüyormuş herkes ona sersem demiş öyle kalmış 😂