decembermum muzicem583_ kurkmantosuzmadonna hiç bilmiyorum ki ünv arkadaşımın kız kardeşinin adı da şehriban dı
myangelson kurkmantosuzmadonna aynen o yüzden yemek çok olsun derdinde değilim bende, yemiyorlar çünkü 🥲 benim de sabah kahvaltimdi o 😅
myangelson bsrbrkysr184_ benimki etrafa kafa atar sinirden 😂 demin oyun oynuyor sinirleniyor yere kafa atiyor 🤦🏻♀️ birşey yapamadı yine sinirlendi geldi bana vuruyor beni ısırıyor bende hayır diye kızdım 🤦🏻♀️🥴
myangelson kurkmantosuzmadonna şükür biraz yedi görkem. Şimdi uyutmaya çalışıyorum yarım saattir sallayarak bakalım bugün de 1 1 buçuk saat sallayacak mıyım 🥴
kurkmantosuzmadonna myangelson ay Allah kolaylık versin. İnşallah çabucak uyur da yormaz daha fazla. Benimki 11.30 dan önce uyumuyor. Bir de durdu durdu akşam üstü uyudu. Akşam çayı bile içemedim bugün. 🥲
_momyy En garip ismi yazcakken yorumlarda 😳 böyle kalakaldım 😁😁😁 işin tuhaf kısmı garip ismi de unuttum o kadr tuhaf isim duydktan snra😁😁😁
kurkmantosuzmadonna _momyy ahahaha o kadar tuhafları gördükten sonra seninkiler normal gelmeye başlamıştır. 😂
myangelson kurkmantosuzmadonna 1 saat salladım da sonrasını bilmiyorum saymadım bereketi kaçmasın diye 😂😂 şimdi bende uykuya umarım bu gece çok uyanmaz 🥴