kimchikimdi kurkmantosuzmadonna Hatta esim zamir koyalim diyordu ama bana nedense değişiklikten ziyade baya ağır gelmisti
myangelson bsrbrkysr184_ aynen bugün eşim de yok evde tekiz yarın sabaha kadar 🥲 baktım da görkem atak haftasindaymis 🥴
neznaz787gmailcom kurkmantosuzmadonna komik filmin adı aslinda duyduğum garip isim Tanju mesela bazı garip isimler var değişik harbiden 😄😄
Baklavaseverim kurkmantosuzmadonna Evet banada hep çok garip ve komik gelmişti her şeyi anlarım da neden köpük koyarsın
bsrbrkysr184_ myangelson kız kardeş olabilirmiyiz 🤣 atak kardeşi yupi 🥳🥳 Aşko seninle tanışmak bu çocukları yan yana getirip görmek istiyorum delircem resmen aynı anlattıklarını yaşıyorm 🤣
myangelson bsrbrkysr184_ ahahaha aynen olabiliriz 😂😂ahahaha aynı tipte aynı burç ve yukselende bebeler birbirlerine ne yapar acaba 😂😂 bir de yaşları yakın olsaydı tam olurdu 😂
myangelson kurkmantosuzmadonna gerçekten mi 😂😂 benim de dünden yemeğim var 1 tabak pilav 1 tabak kuru fasulye 😅 gorkeme yoğurtla yediririm ondan kalanı ben yerim artık bir de ton balıklı salata yaparım kendime yeter 😂
kurkmantosuzmadonna myangelson oh afiyet olsun. Benim de dünden sebzeli pilav var ben de muhtemelen onu yediririm yoğurtla. Zaten çok bir şey de yemiyor. 🥲 Kendime de karışık tost yaparım herhalde.
myangelson kurkmantosuzmadonna aynen o yüzden yemek çok olsun derdinde değilim bende, yemiyorlar çünkü 🥲 benim de sabah kahvaltimdi o 😅
myangelson bsrbrkysr184_ benimki etrafa kafa atar sinirden 😂 demin oyun oynuyor sinirleniyor yere kafa atiyor 🤦🏻♀️ birşey yapamadı yine sinirlendi geldi bana vuruyor beni ısırıyor bende hayır diye kızdım 🤦🏻♀️🥴