demirrleydi_ kurkmantosuzmadonna evet ya bende demiştim lakabı olmasın diye yok değilmiş direk nüfusta geçen isim 😂😂
Ziyangillerrr_ kurkmantosuzmadonna Vallahi hakkımıda hiç helal etmezdim😂😂😂 Türkmen düğünü diye bir diziymiş. Başrol oyuncusuda ece pirimmiş o kız güzel diye istemiş ulu babanne sgsrfsfgf
demirrleydi_ kurkmantosuzmadonna ahahah inanırım hiç birini okuyamadım ama eminim çok değişik isimler vardır 😂
zelaluy Siyaset. perişan. Adalet kadın ismi çevremde var hayır yani nasıl koyabilmisler böyle isimler 😄
leyla_bar Muhteşem Merve ismini unutamıyorum 😂😂 Hastanede çalışıyorum acilden aradılar adı soyadı değişik olan hastanın sonuçları çok acil hızlı çalışır mısınız diyerek hastanın adı Amına Çük asla hafızamdan çıkmıyor 🙈yosma, zeytin, fındık, türüdü,
hanimhanimcik bsya Memiş /Memik aslında Mehmed yani Muhammed isminden gelir, çok yaygın bir isimdir bizim sülalede büyük dedelerimizin çoğu Memiştir. Bana normal geliyor o yüzden😅 yöre farkı da var tabi bazı isinler bazı yörelerde daha fazla kullanılır
cnnynst kurkmantosuzmadonna kurkmantosuzmadonna esimimim anneannesinin ismi beyaz köylerinde susam mercimek ve portakal isimleride var😂