Ziyangillerrr_ kurkmantosuzmadonna Annemin babannesi zamanında bir dizi mi film mi ne izlemiş orada Haskız varmış adımı Haskız koymak için diretmiş. Allahtan engel olmuşlar 🤣
bsrbrkysr184_ kurkmantosuzmadonna cidden uyumuyor bu çocuk @myangelson balık burcu yengeç yükselen tutu dediklerin ah bacım ah 🤣
myangelson bsrbrkysr184_ napalim bacım başa gelen çekilir 😅🥲 şuan mesela mamaya uyandı mamayı içti full uyku dağılmış beşikte oturuyor bende uykudan gözlerimi açamıyorum beşik sallıyorum 😩
zeyzeynur kurkmantosuzmadonna biz de ayşeye anşana haticeye hatçana fatmaya fadimana derler mesela babannem bana anşa derdi çocukken bi sinir olurdum😂😂😂
Ziyangillerrr_ kurkmantosuzmadonna Vallahi hakkımıda hiç helal etmezdim😂😂😂 Türkmen düğünü diye bir diziymiş. Başrol oyuncusuda ece pirimmiş o kız güzel diye istemiş ulu babanne sgsrfsfgf
Yaradanisterse kurkmantosuzmadonna ben size alâsını söyleyeyim mi? Bizim komşumuzun adı Ördek. Evet yanlış duymadınız.
zeynebaksa kurkmantosuzmadonna dedemin komşusu vardı adı tamam🤭 bir de portakal vardı 😂😂 Karadeniz insanı şaşırtma be😂
kurkmantosuzmadonna ozlm4835 ay ne alaka ? 😂 Ay çok tuhafmış. Ördek, Güvercin, Portakal bunlar sa bar seç beğen. 😂