Yaradanisterse emosduygos ay bazen ayrıca şişkinlik oluyor değil mi çok büyümüş zannediyorum ama bir bakıyorum ki aç karına o zaman o kadar büyük olmuyor
rmeysaerdem @“Yaradanisterse”#p401387783 Yaradanisterse 3 eylül gözüküyor 40 haftam ama ben kızımda 39+5 de suni sancıyla doğum yapmıstım bunda da 1 eylülde doktora diycem yine aynı şekil yapalımmı diye 2 eylülde doğum günüm çünkü 🙂 sizin cinsiyet belli oldumu
aleynabayraktar1 Yaradanisterse 1,5 gibi bir kg aldım ben karnımda artık gözle görülür şekilde belli aman aman olmasada var artık
Yaradanisterse Papatya-45 user99 normal yahu iştah açılıyor baya napalm artık vercez doğumdan sonra bebiş sağlıkla gelsin önemli olan bu 💞
neznaz787gmailcom Yaradanisterse 21 haftalik 3 4 kilo aldım karnim biraz belirginlesti hareket olarak geçenlerde 2 defa hissetmiştim simdi sanki icerden birseyler oluyor gibi ara sıra o şekilde 🫠
yaseminkarakus0728 Yaradanisterse 19+3 haftaligim. 72 bucukla hamile kaldım 68 e kadar düşmüştüm şuan 70 kiloyum. Hareketlerini hissediyorum artık. Hamilelikten öncede göbeğim vardı zaten ama son 1 haftadır hamile göbeği gibi görünmeye başladı artık
1995hediye 20+5 oldum bende karnım baya belirdi 1 kızım var bunada yüzde 75 erkek dedi detaylida netleşir artık onu bekliyorum 😊😊
MucizeMinikAnnesi Papatya-45 benim fetal DNA da çıkmıştı zaten, geçen ay kontrolde de cinsiyeti ultrasonda da görüldü, nasıl ayırt ediyorlar bilmiyorum açıkçası :))
lared Bende 21+2 hareketlerini kayma şeklinde hissediyorum ama net değil suyum 20 mm azalmış doktor bol su iç dedi
balminnak lared ben hiç suyu dormadım doktorumda suyla ilgili bişey dedı mı hatırlamıyorum detaylıda sorayım