Kızlar 28 haftalık hamileyim bebeğimi genelde aşağılarda hissediyorum ve genellikle idrar torbama baskı yapıyor bazen altıma kaçıracak gibi oluyorum.benim gibi olan var mı?
    Zlyh89 evet ben varım. 😍 bunlar normal canım artık tuvalet ihtiyacından delirmiş durumdayım
      Burcu3572 sanırım bazen kaçıyorum heralde bu seferde suyum mu geldi acaba diye kafayı yiyorum:) bebişler büyüdükçe işimiz daha da zorlaşıyor yaa
        Zlyh89 sorma gece uyuyamıyorum bu yüzden eşim uyuyor diye sinir oluyorum daha neler var neler 🤣
          Burcu3572 Allah yardımcımız olsun. bebişler sağlıcakla zamanında gelsinlerde biraz daha katlanıcaz artık☺
          28 civarında başladı şuan 33 üm evden çıkasım gelmiyor ayağa kalkınca feci baskı yapıyor hemen wc ye gitmem gerekiyor sanki
            Zlyh89 29 dayım bende yukarda gibi duruyor ama azck yol yürüyeyim eve zor düşüyorum 😂 bide bazen öyle bi tekme atıyor ki idrar torbama denk geliyor galiba çok zor tutuyorum.altıma kaçıracam kaçırmaya da inşallah dışarda falan kaçırmam😂
              Fatmaykt ben daha önce okudugumda idrar kaçırmaya gülmüştüm içimden ama resmen başıma geldi. İlk gebeliğim acemiyim olaylara karşı o idrara baskı yaptıkça erken doğurcam sanıyorum yerimden kalkasım gelmiyor
                Tgbatem Valla benimde çıkasım gelmiyor hiç doğuma kadar yatsam düşüncesindeyim:)
                  Zlyh89 hahah bende öyleyim yawaş yawaş ewi toparlıyorum ağırlaşmadan bugün aldıklarımızı yıkadım ütüledim hastane çantasını haZırlıcam insan gün geçtikçe ağırlaşıyor gerçekten çok geçe bırakmamak lazım
                    Tgbatem en geç 35. Haftaya kadar tamamlayın diyorlar aslında şu sıralar tam zamanı. Hayırlısıyla gelsin cücükler 🤗
                      Zlyh89 dün den beri karnım Ağrıyor adet olucakmışım gibi dün gece panikledim hiç bişeyim daha hazır değil diye sabah hemen çamaşır yıkadım erken falan gelir allah korusun hazır olsun da çanta ew zarar gelmez sağlıkla gelsinler inşallah
                        Zlyh89 hahahah onlara bende çok güldüm keşke gülmeseydim😂