irmakca Kızlar ovülasyon testinde 11 nisan çift çizgiydi. Bugün gebelik testim böyle çıktı çok silik bir çizgim var ne düşünüyorsunuz🥹🥹🥹🥹
_Mother_ irmakca yaaa evet görünüyor sağlıkla kanda da pozitifi görün inşallah 🤲🌸 bu arada bana da umut oldunuz benimde 13 ü yumurtlamaydı biraz önce teste bakmaktan kör oldum sizin bu derece silikse benim de belki bir kaç gün sonra çıkar
sutlukahve_ irmakca aynı bu şekilde öğrenmiştim kaset test böyle çıkmıştı ertesi sabah erken gebelik yaptım onda daha belirgindi bence var ama kan ver kesin olsun ❤️
Nims Baya var gibi kan verin inşallah güzel sonuçlar alırsın 🙏🏻❤️ benim bata 4 gün var sizce test yapmalı mıyım
Nims irmakca inşallah 🙏🏻 bu ay çoğu kişi hamile kaldı bana da umut oldu inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ☺️
irmakca Bugün test böyle hamileyim gibi gözüküyor 🥰🥰🥰pazartesi günü aile hekimine kan vermeye gideceğim. Sizce doktora ne zaman gitmeliyim??
ciceki irmakca hayırlı olsun canım testte çıktıktan sonra kan vermeye git kan da da çıkar zaten testte çıkmış ondan sonra kadın doğuma sıra al hemen doktora git bende öyle yapmıştım ilk öğrendiğimde hatta gittiğimde direk 4 haftalıktı keseyi görmüştük 🥰
Krnn1 irmakca benimde böyleydi adetten 6 gün önce falan böyleydi dün yaptım daha da belirgin şuan tam kırmıxı değil ama artık brlli